Mesi kao MMA borac...

Autor: Miloš Marković
sreda 17.06.2015.
14:38
Izvor: Sportske.net

Jedan interesantan detalj sa meča između Argentine i urugvaja upao je u oči navijačima.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Argentina je savladala urugvaj minimalnim rezultatom, golom Kuna Aguera, a Leo Mesi se na ovom meču istakao jednim MMA potezom.

Jureći u svom prepoznatljivom prodoru, Argentinac pognute glave nije na vreme uočio da naleće na Pereiru, te se instinktivno zaštitio rukama, svog rivala odgurnuo kao u ringu.

Ovaj potez izazvao je reakciju na internetu kod navijača koji zbijaju šale na Mesijev račun.

Ne propustite

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan voli Real!
Thursday, 18.06.2015
14:18

Kao i po obicaju nije ga nigde bilo kada igra za repku.

avatar
Madridista
Wednesday, 17.06.2015
20:15

Kad sad vidim reprezenataciju Argentine pa jaci su od Njemaca. Imaju najjaci napadacki trio od svih reprezentacija, ja mislim da bi mogao biti jaci od MSN da igraju u istom klubu,pa Aguero je po meni bolji od Suareza, Di Marija je odlican asistent i ima mogucnost da dribla veoma brzo i probija odbrane,ali nije golgeter kao Nejmar. Imaju i vrhinsku odbranu, bezni red im je mozda najslabiji ali i on je jak.

avatar
The Best (I\'m back)
Wednesday, 17.06.2015
22:07

Di Maria je ocajan...odigro jednu dobru sezonu u realu i to je sve u njegovoj karieri...u argentini je ocajan, u junajtedu isto, samo ta jedna sezona...nA za Aguera se slazem, neverovatan igrac on i Mesi za sada nose Argentinu a Aguero je cak i bolji u ove 2 utakmice....neverovatan igrac..

avatar
Madridista
Thursday, 18.06.2015
19:01

Pa meni je djelovo dosta dobro u ove 2 utakmice, imao je par odlicnih driblinga i probijanja, mislim da je pogrijesio sto je otisao u Junajted, bolje da je u PSG otiso. Mislim da kad bi poceo da igra ko za Real da bi Argentina bila bez premca.

avatar
Don Andres
Wednesday, 17.06.2015
15:04

ova druga garnitura dresova argentine je fenomenalna.. raznio ga messi, prosao kroz njega.. bili su urugvajci dosta grubi sinoc, standadno, mora covjek pomalo pokazati zube u duelima ili ga nema

avatar
Real-an
Wednesday, 17.06.2015
14:43

Dobro je ima aguera i di mariju kao saigrace mozda i naprave nesto, pa ce on pokupiti zasluge kao po obicaju ...