Liga kup - Ljudi, je l' teško obaviti žreb?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.10.2017.
18:33
Izvor: Sportske.net

Osam kuglica staviš u jedan ili dva čorbaluka i izvlačiš jednu po jednu. Proces koji je trenutno nemoguće izvesti u Engleskoj.

Beta/Tim Goode/PA via AP
Beta/Tim Goode/PA via AP

Povezane vesti

Liga kup, ili kako ga neki zovu po sponzoru ove sezone, "Karabao" kup, ulazi u završnicu, ostalo je samo osam ekipa koje bi trebalo da odigraju utakmice četvrtfinala.

Žreb je bio zakazan za danas u 17 časova po srednjeevropskom vremenu, ali se on i dalje nije desio. Spremili smo vest, napisali veliki deo teksta, samo još parove da ubacimo i, rekosmo, da objavimo vest na sajtu.

Međutim, žreb se čeka, kako reče neko, duže nego što navijači Arsenala čekaju da Arsen Venger ode sa klupe. Ili sada već čuvena - pre će Liverpul osvojiti Premijer ligu nego što parovi budu izvučeni. Dajte i vi neku u komentarima.

Razlog za sve - Tviter im ne radi.

"Tviter inženjeri su nastavili da rade na ovom problemu. EFL će vam prenositi žreb što je pre moguće", stoji na zvaničnom tviter nalogu "Karabao" kupa.

Nek se na ovome "Tviter inženjeri" završi svaka dalja priča.


Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Thursday, 26.10.2017
18:50

Čelsi Bornmaut, na žalost igraćemo polufinale ovog takmičenja. Dakle jedna u cetvrtfinalu i minimum dve u polufinalu. A da smo ispali kao gospoda od Evertona bilo bi nas nebriga.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.10.2017
20:29

Od 11 igraca koji su igrali juce samo ce dvojica da budu starteri prekosutra protiv Bornmauta. Kejhil i Ridiger ili Zapakosta zavisi kako odluci da igra Konte. Tako da su ovi mecevi super prilika za Kabaljera, Kenedija, Mosundu, Bacuajija, Ampudua itd... Igrace oni i 1/4 finale a za posle videcemo. Kada citas Celsijev profil na vikipediji za koju godinu bolje da pise sezona 17/18 liga kup nego da stoji prazno.

avatar
Carina_11303
Friday, 27.10.2017
09:24

Vidiš da se Konteu ne svidja dinamika utakmica, kaže čovek nema vremena kada da taktički priprema ekipu. Ovo verovatno znači minimum 3 nedelje oduzete. A kad se stigne do polufinala i način na koji je namešten žreb da se u cetvrtfinalu izbegnu sve jake glave, polufinale cemo igrati protiv Arsenala, Sitija ili Junajteda. A kad si već u polufinalu, pokušaćeš da osvojiš, zar ne? Što znači igraće više prvotimaca. Jer, sve i da ne pokušaš da osvojiš, a Siti izbaci napad sa Aguerom Žezusom i Sterlingom, je l treba dozvoliti da nas ponize tako što će igrati Ampadu i Drinkvoter protiv Turea i Gundogana, a Sterling napadati Kenedija?