Javio se i doktor Milisav, evo kako je sredio Modrića!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 17.04.2017.
16:18
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Milisav Nikolić, lekar o kome je pričao Miroljub Petrović, imao je dosta intervencija koje je izveo na veoma poznatim ličnostima. Jedna od njih jeste i Luka Modrić.

Beta/AP Photo/Michel Spingler
Beta/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Sećate se sigurno priče koju je pričao čuveni Miroljub Petrović, kako je njegov prijatelj Milisav uspeo da izleči Luku Modrića i kako Crvena zvezda treba da ga potraži kako bi uspeo da obezbedi termin za Stefana Jovića kod ovog doktora.

Sada se javio i doktor Milisav, u intervjuu za "Alo", on je objasnio kako je protekao njegov susret sa Lukom.

"Luka je imao tešku povredu kičme, a lekari Reala su tvrdili da mu je pukao pršljen i da treba da ide na operaciju. Ustanovio sam da je u pitanju skolioza, a ne pucanje pršljena, i jednom jednostavnom terapijom sam ga oporavio, dao mu savete u vezi sa ishranom i on je u nastavku sezone bio jedan od najboljih u timu", rekao je doktor Milisav u intervjuu za "Alo".

Pored toga, doktor Milisav Nikolić tvrdi da je pomogao Sulejmaniju, Slobodanu Rajkoviću, Urošu Đurđeviću, Predragu Mijatoviću...

"Lečio sam mnoge poznate sportiste. Miralem Sulejmani je bio jedan od najboljih mladih fudbalera sveta i potpisao je za Benfiku. Međutim, dugo ga je mučila povreda mišića i kičme i nije mogao da igra ceo meč, već je ulazio u igru na 10-20 minuta, a jednom u dve sedmice je dobijao injekcije u koleno. Nakon nekoliko terapija i saveta za ishranu koje je sam mu sugerisao, on se potpuno oporavio i postao najbolji igrač Benfike. Kasnije sam izlečio i njegovog predsednika Luisa Filipea Vijeiru", rekao je Milisav.

Ovaj lekar ističe da je morao da ode iz Srbije zbog političke situacije, jer su mnogi političari pokušavali da dođu do njega.

Više o svemu možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffi
Monday, 17.04.2017
17:38

Mogao je i nos da mu sredi

avatar
Monday, 17.04.2017
17:08

al ga pretera sa Sulejmanijem :D

avatar
Monday, 17.04.2017
16:25

Gledaj sad kad se jave Nikac Od Rovina i Leksa Saicic....

avatar
jack wilshere
Monday, 17.04.2017
16:46

I Vukojica Sandic, da je Wengera ucio da svira gusle.. :)

avatar
Monday, 17.04.2017
17:09

Vukojica Sandic,kad izadjes od njega letis.LOL