I Hrvatska bruji o urnebesnoj konferenciji u Varvarinu, gde je ta ključna kost?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.04.2018.
11:27
Izvor: Sportske.net

Konferencija za medije u Varvarinu postala je pravi hit u regionu, bacivši u senku i sam rezultat na terenu.

Screenshot/You Tube/Miroslav Đorđević
Screenshot/You Tube/Miroslav Đorđević

Povezane vesti

U pitanju je bila utakmica 19. kola Prve lige Srbije, između Temnića i Dinama iz Vranja, domaćin je slavio sa 2:1, a posle meča došlo je do nesvakidašnjeg nadmudrivanja dvojice trenera - Dragana Đorđevića (Temnić) i Radmila Jovanovića (Dinamo) na konferenciji za medije.

Reč je trebalo da dobije trener gostiju, ali je on to odbio, prepuštajući mikrofon svom kolegi. Međutim, ni ovaj nije želeo da uzme reč, pozivajući se na propise po kojima prvo trener gostujućeg tima treba da govori.

Tako je mikrofon bio okretan čas ka jednom, čas ka drugom treneru, a na kraju je Jovanović ipak popustio, uz opasku da trener protivničke ekipe ne može njemu da naređuje.


"Zahvalio bih se sudijama na domaćinskom suđenju. Gol smo primili iz nepostojećeg penala, a njihov igrač nije dobio ni žuti karton nakon što je mojem polomio ključnu kost", rekao je Jovanović pokazujući pritom na jagodičnu kost.

Đorđević je to iskoristio da mu na zanimljiv način odgovori.

"Ako je ključna kost na licu, onda ja stvarno ništa ne znam o anatomiji. Očito je da smo bili na nekoj drugoj utakmici", rekao je Đorđević.

Kako rekosmo, o ovoj konferenciji danas pišu i mediji u regionu, među njima i uticajni hrvatski ''Index'', čiji naslov možete da vidite u prilogu, a OVDE možete da pogledate čitav tok ove urnebesne konferencije.

Screenshot: Index.hr

cirkus

Ne propustite