Haos u Portugalu - Uhapšen na terenu pošto je sudiji slomio nos!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.04.2017.
18:01
Izvor: Sportske.net

Neverovatna scena zabeležena na utakmici treće portugalske lige. Fudbaler Kanelasa 2010 priveden od strane policije zbog napada na sudiju.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Utakmica treće portugalske lige između Rio Tinta i Kanelasa 2010 prekinuta je nakon što je glavnom arbitru polomljen nos, a policija uhapsila napadača.

Na osnovu rečenog mogao bi da se stekne utisak da se radi o ispadu huligana, ali je zapravo sve inicirao fudbaler gostujućeg tima.

Nakon što je protivničkog igrača udario sa leđa sudija je Marku Gonkalvesu pokazao direktan crveni karton što je "desetku" Kanelasa izbacilo iz takta.

Isključeni fudbaler reagovao je na crveni karton kao bik na crveni plašt koji mu potura matador pa je u naletu besa sudiju udario kolenom u glavu i slomio mu nos!

To je bio tek početak skandala jer je nakon toga policija ušla na teren kako bi privela napadača, a pritom je koristila pendreke da rastera saigrače isključenog fudbalera.

Sve je završeno privođenjem Marka Gonkalvesa, a predsednik Kanelasa poručio je da ovaj igrač više neće obući dres tog kluba.

Ne propustite