Drente u epizodi: "Dva ujutru, nekoliko prijateljica i topla kupka u trening centru Evertona"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.09.2018.
17:13
Izvor: Sportske.net

Kakav je to talenat bio...

EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Rojston Drente je ponovo u centru pažnje.

Nekadašnji igrač Fejenorda i Real Madrida je proveo sezonu 2011/12 na pozajmici u Evertonu iz španskog kluba, pored tu i tamo zapaženih partija na terenu Gudison parka više je ostao upamćen po aktivnostima van zelenog tepiha.

Jedna od "podviga" koji mu se pripisuje jeste da je u dva ujutru završio u trening centru Evertona u toploj kupki sa nekoliko "prijateljica".

"Priča je istinita, ali priča o devojkama - to su malo dodali. Došao sam u dva ujutru kolima zato što se nisam osećao dobro a nisam hteo sutradan da zakasnim na trening."

"Problem je bio što sam došao kolima u dva ujutru!? Pa šta, ostajem budan tako i kući ponekad", završava svoju odbranu Holanđanin.

Iako je pružao solidne partije u Evertonu, nepoštovanje vremena i kašnjenje na treninge nije uverilo Dejvida Mojsa, tadašnjeg trenera kluba iz Liverpula, da produži saradnju sa njim.

Rojston Drente, sada tridesetjednogodišnjak nastupa za tim iz svog rodnog grada Spartu Roterdam gde se vratio da nastupa posle kratkotrajne pauze.

Šteta što "uspehe" van terena nije mogao u istoj meri da ostvari i na samom igralištu.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 25.09.2018
18:21

Razbijao je u mladoj reprezentaciji, čini mi se da je u finalu evropskog prvenstva dao 2 gola, a i pre toga je ubijao. I propao u realu.

avatar
Wizard08
Tuesday, 25.09.2018
17:54

Realno,veliki talenat ja se secam nekog meca dal je to bilo neko evropsko za mladee tako nesto razbio nas lik(msm da je cak bilo finale) kasnije otisao u real.renato sancez me podsetio na njega zamalo ista prica i sa njim