Ponos Niša - Ranđelović i Jović sportske ličnosti godine

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
19:14
Izvor: Sportske.net

Vaterpolista Sava Ranđelović i košarkaš Stefan Jović imenovani su za sportske ličnosti Niša u godini na izmaku.

Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić

Povezane vesti

Srpski reprezentativci u vaterpolu i košarci Sava Ranđelović i Stefan Jović proglašeni su sportskim ličnostima Niša u 2016. godini od strane Sekcije sportskih novinara tog grada.

Žiri koji je brojao preko 35 članova, jer su ga osim sportskih novinara činili i bivši laureati pomenutog priznanja, jednoglasnom odlukom je izabrao Savu Ranđelovića i Stefana Jovića za dobitnike ovogodišnje nagrade.

Drugi put je ova nagrada, koja se ove godine dodeljuje 38. put, otišla u ruke dvojice sportista, što ne treba da čudi, jer su Sava Ranđelović i Stefan Jović iz Rija doneli olimpijske medalje.

Priznanje "Sportska ličnost godine Niša" dodeljuje se značajnim sportistima, trenerima ili sportskim funkcionerima, bez obzira gde trenutno žive i rade, a svojim aktuelnim angažmanom u sportu značajno doprinose sportskom ugledu Niša.

Ovu nagradu prethodnih godina su dobijali Ivan Miljković, Dragan Stojković-Piksi, Dejan-Rambo Petković, Stefan Jović, Andrija Živković, Nenad Manojlović, Svetislav Jovanović...

Savi i Stefanu nagrada će biti uručena na tradicionalnoj elitnoj manifestaciji "Sportski bal", 26. decembra, u restoranu "EI Bolji život".

Tom prilikom će biti saopštena imena nagrađenih i dodeljena priznanja i u ostalim kategorijama: "Sportista godine Niša", "Najbolji mladi sportista godine", "Najuspešniji sportski kolektiv godine" i "Sportski novinar godine", u kojima je jedinstveni žiri takođe obavio glasanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Nikolic1
Friday, 16.12.2016
23:57

Поносни суграђани на наше нишлије .И не само ми .Само напред .