Spremni? Fantazi klađenje, naši predlozi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.12.2020.
11:06
Izvor: Sportske.net

Sada ćemo ponovo razmotriti niz predloga i izabrati najbolje, po našem mišljenju...

Povezane vesti

Idemo dalje, novo kolo, nova šansa, čekamo golove, par veoma zanimljivih utakmica, derbi je onaj u Severnom Londonu, igraju Totenhem i Arsenal. Klađenje na fantaziju imate na admiralbet.rs, na novoj su platformi, pa je sada još lepše i jednostavnije...

Ali, hajdemo redom:


baner

Aleksandar Mitrović

Fulam je pobedio u Lesteru, da li vide svetlo na kraju tunela? Teško je reći, ali ne sprema im se ništa dobro na "Etihadu". Čini name se da će naš napadač verovatno početi meč, ali da Fulam teško može da postigne gol, najbolje je ne dirati ovaj tim, mada ovih 1.25 deluje kao sigurna opklada.

baner

Kevin De Brujne

Sa druge strane biće De Brujne, ako pogledamo njegove poene u prethodnim utakmicama, je imao 10 poena, ali je u svim ostalim, osim u prvom kolu bio ispod granice, pa na 7.5 rizikovati, mi ne bismo.

baner

Rahim Sterling

Ako vam se igra Siti, možda je bolje da na 7.5 probate sa Sterlingom je će za odbranu Fulama biti noćna mora. Rahim je imao malo poena u prethodnim mečevima, mogao bi da eksplodira. Inače, on je bio izostavljen sa par mečeva kako bi se odmorio, pa će biti jako opasan.

baner


Hari Kejn

Derbi je uvek opasan, ali može da bude i profitabilan. Kapiten ume da se podredi ekipi, ali granica 5.5 je dostižna, možda se otvori utakmica, sigurno da se Murinjo neće samo braniti, pa gol i još par stvari mogu sjajnog napadača Totenhema da odvedu iznad granice.

baner


Son Heung - Min

Sona smo izostavili prošle nedelje, on može da postigne gol i asistira, ostao je ispod granice na "Stamford Bridžu" i ovde nije za pipanje, iako je najbolji fantazi igrač ove sezone.

baner

Pjer Emerik Obamejang

Očajan je, ako ste nas pratili iz kola u kolo mogli ste lepo da napunite džepove. Gabonac je na 6.5 margini, ali manje se ne isplati. Može se desi da postigne gol iz penala, ili nešto slično, ali ni to ne plaća baš puno.

baner

Kalvert-Luin

Problem je što igraju protiv Barnlija pa iako su bolja ekipa, osim što su pali u formi, Barnli ume da bude tvrd kod kuće. Oni jesu primili 17 golova, ali su malo ustalili formu i gubili su minimalno od Totenhema kod kuće, ostali nesavladani protiv Brajtona, dobili Palas takođe bez primljenog gola. Nije pametno kladiti se protiv Kalverta-Luina, ali nije ni za plus u ovom trenutku. Ostao je ispod margine u tri od poslednjih pet mečeva.

baner

Sadio Mane

Senegalac ina marginu 6.5, potpuno je otvoreno, 1.85 na obe strane. Liverpul može da napuni svakoga, samo, Vulvsi ne samo da su odlični kad se brane, oni bolje igraju protiv jačih timova, dobili su Arsenal, Lids i Junajted, ali su izgubilo od Vest Hema i Lestera. Mi bismo probali Manea na minus, mada Liverpul mora da dobije napadom, s obzirom na probleme koje ima u zadnjem redu.

baner

Mohamed Salah

Ovde možemo da ponovimo, mada je Salah uvek na ivici ofsajda, može da padne za penal, nikada ne treba potceniti njegovu sposobnost da nosi tim na leđima, njegova margina je 7.5, i ovo prosto zove da se proba manje od margine, čak i deluje izglednije od Manea.

baner

Džejmi Vardi

Nisu baš dobri u poslednje vreme, poređali su poraze od Liverpula, Fulama i Zorje u LE, ali mogli bi da u Šefildu pokažu od čega su napravljeni. Jer, "Lisice" su odličan tim, čini nam se da je ovo idealna utakmica da se vođa napada raspuca i probaćemo over 5.5 to je i najbolja opklada.

baner

Timo Verner

Nismo baš sigurni da će se Čelsi naigrati protiv Lidsa, čak mogli bismo da vidimo iznenađenje u duelu. Lamps je stabilizovao odbranu, Bijelsina ekipa posle uvodnih mečeva teško prima golove. Verner je poslednja dva meća ušao u minus, ali je margina 5.5 i ovde ne treba previše rizikovati.

Naše dve glavne opklade, možete da ih spojite su Vardi +5.5 i Salah -7.5.

Još neki predlozi:

Minus 5.5 Antonio (Vest Hem), Robinson (VBA) Plus 4.5 Vard-Praus (Sautempton), Pedro (Vulvsi)

Srećno!

Ne propustite