Spremajte se, stiže novi FM!

 • Autor: Boris Jovanović

 • 18. avgust 2011.

 • 17:59

 • Izvor: Sportske.net, Serbian-FM

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Igra uz koju smo odrastali, koja nas je koštala izostanaka iz škole, kašnjenja na važne stvari, igra koja nam je pružila neke od najvećih radosti zbog pobede čeka se sa oduševljenjem svake sezone. Kako će izgledati Football Manager 2012?

menadzerFootball Manager 2012 Vam omogućava da preuzmete kontrolu nad bilo kojim klubom u više od 50 nacija širom sveta, uključujući sve od najvećih do najslabijih liga širom Evrope.
 
Vi ste u vrućoj stolici, što znači da odlučujete o tome ko igra, a ko sedi na klupi, imate potpunu kontrolu nad taktikom, timskim razgovorima, možete menjati i davati instrukcije pored terena svojim igračima. Možete pratiti mečeva u 2D ili 3D varijanti a nova grafička poboljšanja u toku utakmice omogućavajaju vam da napraviti razliku!

menadzer
Kao šef takođe ćete imati potpunu kontrolu nad poslovima izvan terena:
 
Da li ćete trošiti velike pare na skupe zvezde ili se fokusirati na skauting i dovodjenje ’’superklinaca’’?

Kako će se regulisati trening i pripremu za meč?

Da li ćete biti najbolji prijatelj predsednika ili poslovni partner upravnog odbora?

Kako ćete reagovati kada mlada zvezda ima probleme – bićete rame za plakanje ili onaj bez emocija?

I kako ćete se uklopiti i odgovarati na nepristojna pitanja iz medija?

Došlo je vreme da Vaše sposobnosti  budu na iskušenjima!

Nove i poboljšana, ključne karakteristike Football Manager-a  2012:

Upravljanje -  Bilo gde, bilo kada - mogućnost da dodate ili oduzmete sve igrive lige u bilo kom vremenu i mogućnost da iste ubacite ili izbacite iz sačuvane igre onoliko često koliko želite. Upravljanje u izabranoj  zemlji na početku naredne sezone - što znači da ne morate da odlučite na samom početku igre gde će Vaše menadzerisanje jedino vredeti.

Transferi i ugovori - značajne promene u prenosu i ugovor sistema, uključujući lojalnost bonuse, bolje sprovođenje amaterskih i omladinskih ugovora, poboljšanje transfer centra i mogućnost da se zaključa oblast sklapanja ugovora kada ne želite da popustite. Ovo vam pomaže da upravljate svojim budžetima i daje vam fleksibilnost u onom što nudite ,novac igračima ili zastupnicima, kao podsticaj.
 
Scouting poboljšanja - koristeći nekoliko stvari iz realno zivotnog skautinga, novina u izveštajima skauta je bolje konceptirana i uključuje analizu protivnickog sastava, taktičke informacije o protivniku i informacije o protivničkom broju postignutih golova kao i primiljenih, zajedno sa mnogo drugih skauting analaiza poboljšanja, dajući vam sve informacije koje su Vam potrebne pre početka i tokom sezone.

3D grafika meča- Poboljšanja - nove animacije, potpuno novi grafički sadržaj navijača, poboljšanje vremenskog sistema, više stadiona, kao i dve kamere kao novitet - "Iza gola" i "Direktor CAM", kao i pobljsanje svih ostalih uglova kamera - što znači da možete da gledate i analizira svaki aspekt i dogadjaj sa utakmice.

Inteligentni Interfejs - Nova generacija prilagodljivog izgleda sistema, što znači veća rezolucija ekrana, više informacija je pristupačno i na dohvat ruke. Novi interfejs takođe sadrži nove filtere, prilagodljivi kolone, nova taktički prozor, kao i mnogo novih pregled ekrana.


Ton konverzacije - potpuno novi nivo je dodat u pregovorima i razgovorima, sa novim sistemom komunikacije, koji vam omogućava da odredite način na koji vi želite da kažete stvari – možete da budete mirni i hladni,a možete i reagovati impulsivno i strastveno,razbijajući sve što Vam je ’’na dohvat ruke’’. Postoji 5 različitih tonova za biranje sa posebnim komentarima u okviru emocije koju iskazujete.
 
menadzerNovitet Tutorijala – odvojeni deo od glavne igre, način da se pomogne novim igračima u snalaženju, istovremeno nudeći savete iskusnim menadžerima o tome kako da dobijete najviše iz igre.Uz ovo,novitet je i opcija ’’Kako da?’’ (How to?) gde možete pitati za savet oko nečega što Vam nije jasno u okviru same igre.

Na vrhu ovih ključnih inovacija, postoji preko 800 novih funkcija praćene velikim poboljšanjima, kao što su medijski sistem, press konferencije, omladinski sistem, regeni i neogeni, opcije društvenog umrežavanja, prijateljske utakmice, međunarodni menadžment i još mnogo toga što će biti navedeno u seriji video blogova u narednim mesecima, zajedno sa više informacija o Football Manager 2012.

www.serbian-fm.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari