Smete li basketa? Fantazi menadžer, Mundobasket!

Autor: Boris Jovanović
petak 30.08.2019.
15:40
Izvor: Sportske.net

Spremili smo vam lagan i jednostavan fantazi za predstojeći šampionat sveta u košarci. Počinje sutra, na programu 16 rundi, nema nikakvih ograničenja.

Povezane vesti

Čekamo Mundobasket, ustreptali kao i uvek, spremili smo vam i fantazi, malu probu za ono što će uslediti na našem sajtu tokom jeseni.

Šta je bitno?

Šampionat traje 16 dana, svakog dana birate ekipu, nema nikakvih ograničenja. Dakle, izaberete sedam košarkaša. najboljih deset igrača svakog dana dobija poene.

Pobednik je onaj koji sakupi najviše bodova tokom trajanja takmičenja.

Relevantna je statistika sa sajta FIBA, nema restrikcija ni kada su pozicije u pitanju, ono što takođe treba reći je da od sedam igrača, najboljih pet po renkingu donose poene. Ovo vas štiti od toga da neko ne igra, povređen je...

Dakle, ako želite pet centara u timu, nije problem, ako želite pet najboljih igrača, takođe, možete da uzmete, samo, postoje igrači u manjim reprezentacijama koji donose više poena, jasno jer su neprikosnovene zvezde.

Ko su ti?

E, to ćete morati sami da otkrijete.

Prijavite se, lako je, odaberete username i šifru, izaberete tim, u subotu je prvo kolo na programu, otvaraju Srbija i Angola u 9.30.

Ovde je link, registrujte se i krećemo da igramo u subotu ujutru.

Ovo je raspored:

09:30 Angola - Srbija
10:00 Poljska - Venecuela
10:30 Iran - Portoriko
10:30 Rusija - Nigerija
13:30 Filipini - Italija
14:00 Obala Slonovače - Kina
14:30 Argentina - Južna Koreja
14:30 Španija - Tunis

Ne propustite