PL fantazi - Ko će dobiti poklon za "Boksing dej"?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.12.2016.
10:42
Izvor: Sportske.net

Ponedeljak je rezervisan za početak prazničnog ludila, naš fantazi je tu, spremni smo da vam poklonimo dobitak!

Povezane vesti

Bogu hvala, ove praznične dane uvek obeleži "ludilo" u Engleskoj. Igraće se tri kola, prvo je na "Boksing dej", prvi dan posle Božića, kada se otvaraju pokloni.

Strani menadžeri se uvek bune što je raspored tako natrpan oko praznika, ali fudbalski svet uživa.

Dakle, već u ponedeljak imamo prvo kolo, naša sportske.net liga traje od ponedeljka do srede, a možete jasno da igrate i utakmice koje su na programu u ponedeljak.

Radi se o šest popodnevnih mečeva, u utorak Liverpul dočekuje Stouk, a dan kasnije će Totenhem gostovati Sautemptonu.

Da vidimo danas šta su nam opcije, a u ponedeljak ujutru ćemo praviti tim, kao i obično, sa alternativama, za one koji žele da već u ponedeljak osvoje nagrade koje su na fantasynova.rs zaista izazovne.

Krenućemo naravno od golmana.

Kurtoa (8.00) će biti najčešća misao kod menadžera, ali je skup, a i nismo sigurni da Bornmaute neće zatresti mrežu lidera. Ni Čeh (7.80) ne donosi dovoljno poena da bi se trošilo toliko na čuvara mreže.

Šta su jeftinije opcije?

Pre svih Hiton (6.80) iz Barnlija koji dočekuje Boro, čiji golman Valdes (7.20) je nešto skuplji. Ali, ako verujete jednom od ova dva tima, možda bi trebalo da probate sa njima.

Ni golman Vest Hema, Daren Rendolf (7.00) nije loša ideja, ali Svonsi je nepredvidiv, baš kao i Bilićev tim.

Što se defanzivaca tiče, ako tražite skuplje, možete veliki novac da potrošite na Markosa Alonsa (9.40) ili Arsenalove bekove, Beljerina (8.20) ili Monreala (8.40).

Mi bismo vam savetovali da razmislite o Nejtu Klajnu (7.80) iz Liverpula, ali i nekom od Junajtedovih defanzivaca, jer Sanderlend će teško izvući bilo šta na "Old Trafordu".

Roho (8.60) je skup, Valensija (8.80) takođe, ali Fil Džons (8.20) dolazi u obzir, verovatno će biti u timu, u svakom slučaju imate vremena da u ponedeljak pre mečeva proverite.

Rajan Bertrand (7.40)
igra u poslednje vreme odlično, nismo sigurni da će Totenhemu biti lako na "Sent Meriju", a Kliši (8.00) nije skup, igraće verovatno, jer Kolarov (8.40) ide na štopera. Ali, u ponedeljak ujutru ćemo apdejtovati pomenute informace.

Što se vezista tiče, tu će dominirati Ozil (10.20), Sančez (12.20), kao i Azar (10.60) i Pogba (8.80) jer su Čelsi i Junajted favoriti kod kuće.

Sterling (8.80) sada ima više samopouzdanja, a u odsustvu Kutinja (9.80), Sadio Mane (9.60) je ključni igrač Liverpula.

Ali, to i sami znate?

Kojim igračima da popunite vezni red?

Mi bismo predložili da razmislite o Milneru (8.40), našem Tadiću (7.60), Sigurdsonu (7.80), Saneu (7.80), Jaji Tureu (8.20), Lalani (8.20) koji daje golove kao od šale.

Nema suspendovanog Košte (10.60), ali tu su Lukaku (8.40), pa Divok Origi (7.80) i jasno Ibrahimović (11.80). Mi bismo predložili i Nolita (8.20), ako verujete Sitiju, a od jeftinijih igrača Sema Vouksa (7.20) iz Barnlija.

Lako možete da napravite napad, krenite od Ibre (11.80), čini se da tu nema greške.

To su mogućnosti, imate do sutra pre podne da razmislite, pravićemo tim, daćemo i alternative, ako igrate samo za ponedeljak.

Sve vas čeka na fantasynova.rs, obiđite i Soccer kladionicu (ako ste naravno punoletni), kako biste uplatili novac za takmičenja u koja ulažete novac. Naša sportske.net liga je besplatna, obavezno se prijavite i uđite u konkurenciju za nagrade!

Do sutra...

Ne propustite