LŠ fantazi - Mi nismo daleko od nagrade, a vi?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.11.2015.
10:58
Izvor: Sportske.net

Igramo se u fantaziju LŠ, krenule su nove igre u kojima takođe možete osvojiti nagrade igrajući i protiv našeg učesnika.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Po prvi put od početka svih takmičenja na portalu "fantasynova.rs" imate priliku da igrate protiv svojih prijatelja u okviru liga i takmičenja "1 na 1".

Lige su dosta aktuelnije, ne morate da uložite velike svote novca (glavna liga će vas koštati 100 dinara), a ne morate ni da budete bolji od velikog broja ljudi kako biste uspeli da osvojite nagradu. Novčane nagrade zavise od broja učesnika u ligi, a u glavnoj u kojoj smo i mi napravili ekipu osvajaju ih prvih 7 učesnika (od 55 prijavljenih).

Kada smo vam juče izašli sa ponudom da u svoju ekipu ubacite Aleksisa Sančeza kao kapitena, većina koja bi osvojila nagrade da se u ovom trenutku završi takmičenje nas je poslušala.

Sančez je svima nama kojima je on kapiten, doneo 48,8 poena, najviše u ovom kolu.

Korisnik po imenu "Stefan992" dominira nakon prvog dana, nalazi se na prve dve pozicije i gotovo sigurno može očekivati nagradu u ovom kolu. On je u oba svoja tima ubacio Aleksisa kao kapitena što mu se apsolutno isplatilo.

Jedan od favorita da osvoji nagradu na ovoj glavnoj ligi jeste "deks76" koji je ostavio celu sredinu terena za večerašnje utakmice, ima još četiri igrača koji su neiskorišćeni za sada.

France Soccer League One

Rekosmo da prvih 7 dobijaju nagrade, mi smo na 18. mestu samo zahvaljujući Aleksisu Sančezu, ostalo su nam bili uglavnom promašaji. Podbacili su nam Porto i Lion od kojih smo očekivali pobede sinoć, to je glavni razlog zašto nismo među 7. Lakazet i Abubakar nisu postigli golove što smo očekivali od njih, večeras nade polažemo u Ketevoamu iz Astane.

Imamo ukupno 6 igrača u koje polažemo nade večeras, ne isključujemo mogućnost da stignemo i do nagrade.

Moramo da napomenemo i da smo pogodili sa Begovićem, nije primio gol što smo i napisali da očekujemo u najavi za sinoć.

Šta da očekujemo večeras?

OVDE se možete prijaviti za sva takmičenja u okviru "fantasynova" takmičenja koji se igraju pod pokroviteljstvom kladionice "Soccer", a takmičenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite