''Gejmeri'', znate li ko je najbolji 2k košarkaš u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.11.2018.
14:24
Izvor: Sportske.net

Bilo je veoma zanimljivo u finalu...

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U atrijumu TC ''Delta City'', prvotimci Crvene zvezde Aleksa Radanov, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo i Dušan Ristić, ali i košarkašice ovog kluba, kao i juniori i plesna grupa ''Red Passion Fly'' izazvali su veliku pažnju navijača crveno-belih, a povod njihovog dolaska bilo je pokazivanje umeća u najpopularnijoj košarkaškoj simulaciji NBA 2k19.

Oni su ujedno otvorili veliki NBA 2k turnir u organizaciji KK Crvena zvezda, TC ''Delta City'' i partnera turnira ''Naxi Radio''.

U dva polufinala sastali su se Nemanja Nenadić i Dušan Ristić, odnosno Majkl Odžo i Aleksa Radanov. Nenadić i Odžo su se plasirali u finale, a tamo je pobedu odneo Nemanja Nenadić.

''Pa dobro, očekivan rezultat'', našalio se Nenadić, a onda nastavio:

''Šalu na stranu, stvarno nije važno ko je pobedio. Sjajno smo se zabavili i drago mi je da smo malo slobodnog vremena iskoristili da se na ovaj način zabavio.

Iskreno, kada sam bio mlađi igrao sam mnogo više 'Playstation', ali profesionalna košarka i veliki broj obaveza u Crvenoj zvezdi me je malo izbacila iz forme.

Pokazao sam da nisam zaboravio da igram, a sada idemo svi zajedno na trening.

Pripremamo se za Monako, očekuje nas izuzetno težak meč i pozvao bih sve navijače da nas podrže u velikom broju. Videli ste svi koliko nam znače’’, rekao je pobednik turnira Nemanja Nenadić.

Snažnom centru Majklu Odžu poraz u finalu od Nenadića nije pokvario raspoloženje.

''Imao sam neke loše odluke kada se meč lomio pa je Nemanja ipak zasluženo pobedio. Zakazali smo revanš, koliko posle sledećeg treninga igramo, ali bez prisustva kamera i publike. Čini mi se da su više navijali za njega'', primetio je Odžo.

Potom se osvrnuo na ono što njegov tim očekuje u Evrokupu.

''Gledali ste utakmicu u Monaku, oni su jako čvrsta ekipa i potrebno je da mi budemo još čvršći. Želimo da nastavimo da pobeđujemo na domaćem terenu, naši navijači su sjajni i to zaslužuju. Jedva čekamo da ponovo igramo u Evrokupu pred našom publikom i daćemo sve od sebe da nastavimo pobednički niz’’, istakao je Odžo.

Ne propustite