FM - Hoćete pojačanja sa transfer liste, kupite srpski duet snova!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.12.2017.
12:09
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo je videti da su među igračima koje klubovi prodaju, tačnije već su stavljeni na transfer listu dve velike nade srpskog fudbala.

Povezane vesti

Imali ste priliku da upoznate novi FM, još jednom možete da pročitate analizu novog izdanja simulacije, a uvek je zanimljivo koje igrače možete odmah da dovedete jer su na trasnfer listi i njihovi klubovi će prihvatiti ponudu, naravno ako sami fudbaleri budu zainteresovani.

U top 20 su dvojica Srba, možda nije pohvalno, ali ako hoćete da oživite "Markeca", njega bi Liverpul pustio za 13 miliona funti. Andrija Živković je takođe na transfer listi, 9 miliona, mada u stvarnosti njegov status, na sreću bivšeg fudbalera Partizana nije tako loš, prva sezona je bila ona za prilagođavanje.

U top 20, možete da vratite iz Kine skupe igrače poput Ramireša i Aleksa Teišere iz Đangsua, Tjarona Čerija iz Gižua, od Juventusa možete da kupite Sturara, koji se i sada pominje kao kandidat za prodaju. Realno je da Barsa želi da se oslobodi Denisa Suareza, da Elnenija iz Arsenala i Ingsa iz Liverpula takođe klubovi mogu da prodaju, ali zanimljivo na transfer listi je i Asamoa iz Juventusa. On je bio na meti Galatasaraja, nisu uspeli da dovedu zamenu pa ga nisu prodali, ispostavilo se kao srećna okolnost, istisnuo je Aleksa Sandra iz tima i sada mu Juve nudi novi ugovor.

Isto se desilo sa otpisanim Nijaseom u Evertonu koga je Kuman oterao na pozajmicu, iako je doveden iz Lokomotive za veliki novac, u nedostatku špiceva, Afrikanac je proigrao, pa i ovo bodova što imaju "Karamele" mogu da zahvale njemu...

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Besplatan_tehnicki
Sunday, 14.01.2018
17:02

I dalje je naj manager na svetu fm 08

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 26.12.2017
14:34

Da li neko možda ima link sa kog može da se skine FM 18?

avatar
Man united
Wednesday, 27.12.2017
14:21

Имаш овде https://www.facebook.com/FMZaludjenici/ за само 500 кинти оригинал ако и даље продају.