FM 2019 - Partizan ima 'vunderkinda', za osam godina vredeće 60 milona!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.11.2018.
09:43
Izvor: Sportske.net

Nekada su to bili Fredi Adu i Fredi Guarin, a danas prvotimac Partizana koji će mnogima biti prvi pik kada startuju FM 2019.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Proizvod koji je kompanija "Sports interactive" lansirala početkom veka prerastao je u globalni brend kojim su zaluđeni mnogi fudbalski poklonici.

Fudbal menadžer postao je više od igre, nije tajna da ga koriste i profesionalnim klubovima kao alat za skautiranje igrača, a najnovije izdanje donelo je i mnoge novine koje će oduševiti sve one koji su sa nestrpljenjem čekali FM 2019.

Kako to obično biva, mnogima je najzanimljivije da odmah otkriju ko su igrači sa najviše potencijala koje možete angažovati za male pare i kasnije napravite veliku zaradu.

Različita su mišljenja, mnogo je onih koji su već obavili "istraživanje" i napravili svoje liste, a na jednoj od njih prvotimac Partizana Svetozar Marković zauzima prvo mesto!

Mladi štoper crno-belih označen je kao vrhunska kupovina koja kasnije može višestruko da se isplati onome ko uloži novac.

Pomenuti "rivju" podrazumeva pogled u budućnost, odnosno razvoj TOP 10 "vunderkindova" u periodu od osam godina.

Simulacija kaže da Svetozar Marković odlazi iz Partizana u Pari Sen Žermen za tričavih 1.800.000 evra, a nakon pozajmica Romi i Torinu "Sveci" srpskog fudbalera prodaju za 22.500.000 evra nemačkom RB Lajpcigu.

U sezoni 2025/26 vrednost Svetozara Markovića na tržištu raste do 60.000.000 evra što znači da je mladi srpski fudbaler više nego dobra investicija ukoliko igrate Fudbal menadžera 2019.

Videćemo kako će u realnosti izgledati karijera mladog Markovića. Mnogi evropski klubovi prate partije Partizanovog štopera i vrlo je verovatno da će Sveta u nekom od narednih prelaznih rokova napuniti kasu crno-belih, mada sigurno ne onoliko koliko će vredeti već u sledećem klubu za koji bude igrao.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Monday, 05.11.2018
14:18

Jedino sto je ovde tacno je da ce mozda otici za te pare iz Partizana Hahaha