FM 19 - Ko je "wonderkid" i ima do 18 godina?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.10.2018.
17:43
Izvor: Sportske.net

Napravljena je lista od deset igrača na igrici FM 19 koji imaju karakteristiku da su "čudo od deteta", a pritom imaju 18 ili manje godina.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

"Football Manager 2019" će biti veoma popularan i možda i najrealniji do sada, a u narednom prilogu možete pogledati desetoricu igrača koje ova igrica predviđa kao velike zvezde.

1) Fil Foden, Mančester siti

Ovaj vezista se već polako probija ka prvom timu, Pep Gvardiola ga obožava, očekuje se da od njega napravi "čudovište" na terenu. Ključni atributi su mu dribling, agilnost, vizija, a dobar je u dodavanjima, prijemu, ima sjajnu tehniku i ubrzanje.

2) Moise Kin, Juventus

Ovaj momak ima kondiciju kakvu nema niti jedan mladi fudbaler, izuzetno je agilan, ima dobro pozicioniranje, a sjajan je i u završnici.

3) Etan Ampadu, Čelsi

Igra na pozicijama štopera i zadnjeg veznog, hrabrost mu je najveća vrlina na igrici, procena mu je sjajna, kao i oduzimanje lopte. Timski je radnik, agresivan je, ima i dobru anticipaciju i odlučnost.

4) Matijs De Liht, Ajaks

Štoper je već sada tražen u stvarnosti, ima veoma jak skok, hrabrost, udarac glavom, dobar pas... Ocene su mu već sad u rangu prosečnog igrača Premijer lige na poziciji štopera.

5) Mikael Kuisans, Menhengladbah

Vezista iz Francuske je odlučan u prekidima, tehničar je, ima viziju, pravi plejmejker. Pored toga, ima dobre fizičke predispozicije.

6) Žan Fiet Arp, Hamburg

Radi se o 18-godišnjem fudbaleru koji je napadač i koji već sad ima 16 ocenu za završnicu, kretanje bez lopte mu je na koti 15, a prijem, brzina, anticipacija i izvođenje penala su na 14.

7) Oliver Batista Mejer, Bajern

Napadač je, sjajne tehnike, driblinga, agilnosti. Odličan izvođač prekida.

8) Serhio Gomez, Borusija

Levokrilni fudbaler sjajne tehnike (17), odličnog prijema, vizije, agilnosti, agresivnosti, driblinga... Jeftin je na startu, oko 2,5 miliona evra.

9) Džoša Vagnoman, Hamburg

Još jedan fudbaler koji igra u Nemačkoj što je dokaz da su Nemci možda malo i preterali sa ocenjivanjem. Defanzivac, veliki radnik, fizičke predispozicije su neverovatne već sada.

10) Marten Vandevort, Genk

Odličan za golmana već sada, a veoma je jeftin, oko 80 hiljada evra.


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 19.10.2018
18:42

Nije to nista... Prava zurka sa mladim igracima pocinje posle dve, tri sezone kad se nakupi dosta regena sa potencijalom 180+. Tu onda ima talenata koliko hocete.

avatar
Devil born 1878
Friday, 19.10.2018
18:26

Angel Gomes nista? Razocaravajuce