Fantazi Rio 2016 - Uzdamo se u gnev Francuza

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 08.08.2016.
16:46
Izvor: Sportske.net

Nastavljamo sa fantaziranjem, pravimo tim za danas.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Tokom dana smo analizirali mečeve koji su na programu u drugom kolu, sada se koncentrišemo samo na igre koje obuhvataju današnje utakmice. Ima ih četiri sa rapsonom uloga od 50 do 500 dinara, imate još nešto više od dva sata fore da sastavite tim koji vam može doneti neku od nagrada.

Dakle, grupa A je na meniju, grupa u kojoj se nalati i reprezentacija Srbije.

Parovi su Srbija - Australija, SAD - Venecuela i Francuska - Kina, očekujemo jedan pravi takmičarski meč i dve igre 'mačke i miša'.

Iz tog razloga forsiraćemo Francuze i Amere, idemo na kartu da će 'Trikolori' želeti da se iskupe za katastrofu protiv 'Kengura' i na siguricu 'Jenkija' koji će da se prošetaju do zlata.

Da ne bismo izbaksuzirali našu reprezentaciju, nismo birali u tim nijednog 'Ozija', stavili smo Tea jer verujemo da je njegova dorigovanje igrom 'Orlova' ključ za drugu pobedu.

teo i durant

Ubacili smo po tri Amerikanca i Francuza, kao i Kineza Đija, koji je nabio lep indeks protiv 'Drim tima' u prvom kolu.

Ostavili smo prostor za najskupljeg igrača u ponudi, Durantulu, koji je bio najisplativiji u prvom kolu, verujemo Divcu da će Bugi Kazins da razbija sve pred sobom, a očekujemo isto i od Kajrija.

Želabal nije promašio nijednu loptu protiv Australije, bio je uz Parkera jedina svetla tačka u već pomenutom fijasku 'Galskih petlova' protiv Australije, zato mu dajemo šansu i očekijemo da ponovo nabije dvocifren indeks. Toma Ertel i Nando De Kolo su poznati kao igrači koji mogu da budu izuzetno surovi kada osete "mršu".

fantazi

Ako mislite da možete da napravite bolji tim, izvolite. Jedini uslov je da ste punletni.  

Ne propustite