Fantazi Rio 2016 - Da li je vreme za Tea?

 • Autor: Boban Filipović

 • 08. avgust 2016.

 • 12:59

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Danas kreće drugo kolo, jeste li spremni za novo fantaziranje?

Fantazi Rio 2016 - Da li je vreme za Tea?
Ako ste poslušali naše savete za prvo mogli ste fino da se ovajdite, veliki broj igrača na koje smo vam skrenuli pažnju je doneo veliki borj bodova, pa optimistički krećemo u nove izazove.

FantasyNova u ponudi za celo drugo kolo, koje obuhvata svih šest utakmica, ima nekoliko igara, u jednoj od njih je učešće besplatno, tamo će biti i najžešća konkurencija, pa se valja dobro spremiti.

Ovo kolo nam donosi tri zicera, zatim duel ekipa koje moraju da se ikupe za neplanirane poraze u prvom kolu (Brazil - Španija) i dva meča za koja verujemo da će biti neizvesni.


Grupa A

Kolo otvara duel Srbija - Australija, duel koji bi mogao da odredi ko će biti drugi u grupi iza neprikosnovenih Amera.

'Kenguri' dočekuju megdan sa 'Orlovima' u odličnom raspoloženju nakon demoliranja 'Galskih petlova', iz tog razloga možda čak imaju i ulogo blagog favorita. 'Oziji' su na otvaranju imali čak petoricu igrača sa dvocifrenim ideksom, tukli su iz svih oružja, ali ipak verujemo da će danas naspram sebe imati dosta jaču odbranu. Osnovna stvar za ekipu Saše Đorđevića biće da se zaustavi pick'n' roll i da se što bolje parira u skoku.

Pošto očekujemo neizvesno utakmicu nemamo konkretan savet za izbor za tim, mada onako navijački verujemo da bi Miloš Teodosić (6.6) mogao da odskoči. Bez njega u elementu je teško očekivati da možemo do pobede.

Ameri će da unakaze Venecuelu, tipujemo na 50-ak razlike. Durantuli je dodatno skočila cena posle demoliranja Kine u prvom kolu, najskuplji je igrač u ponudi (9.0), kafanskom terminologojim mnogo troši. Potencijalno dobre investicije bi mogle da budu Kajri Irving (6.8) i Klej Tompson (6.4) pre svega zbog odličnog šuta koji poseduju.

Očekujemo da Francuzi nakon poraza od Australije iskale bes na Kini, Toma Ertel je ekstra povoljan (4.4), on na pleju bi mogao da bude džek pot, a zanimljivo je od svih 'Trikolora' jedino Nando De Kolo (6.6) vredi iznad proseka iako je rival najveći autsajder na prvenstvu. S druge strane, kineski krilni centar Ju Đianlin je doneo fin broj poena u prvom kolu protiv Amera, pa možda ne bi bilo loše da i njega uzmete kao opciju posebno iz razloga što je prilično povoljan (4.6).

teo i durant

Grupa B

Očekujemo žestok fajt Brazilaca i Španaca, obe ekipe će želeti da poprave utisak zbog poraza u prvom kolu. Sa Gasolom sigurno nećete da pogrešite, ali bi problem mogao da bude to što je papren (8.6). Samo su on i Mirotić skuplji od proseka, dakle, bekovi su jeftini, Serhio Ljulj (5.2) bi mogao da bude tema za razmišljanje.

Litvanci imaju zicer protiv Nigerije za drugu u nizu, deluje da bi Jonas Valančijunas (7.2) mogao da izdominira, protiv Brazila smo očekivali više od njega, nije se isplatio, poeni su došli od znatno jeftinijih Kalnietisa (4.6) i Jankunasa (5.0). Nigerijce je preslišala Argentina rano jutros, a jedna od retkih svetlih tačaka bio je krilni centar Ike Diogu (4.2) koji je zabeležio čak 20 indeksnih poena.

Kolo zatvaraju Argentinci i Hrvati, ekipa koje su se nedavno sastale u Kordobi na predolimpijskom turniru. Obećava duel Skole (5.6) i Šarića (6.0), zbog toga vredi ostati budan do zore. Zbog statičnosti centara 'Gaučosa' vrlo povoljni  Miro Bilan (4.0) bi mogao da bude fina investicija.

Ne otvaramo sve karte ovog puta, sakriémo naš tim, ostaće priča samo na navedenih sugestiijama, puštamo vas da se snalazite sami.

Fantazi

Svi su pozvani da se igraju, jedini uslov je da ste punoletni.

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari