Fantazi PL - Vraćaju se Englezi, sastavi tim i kladi se na poene igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.10.2020.
09:01
Izvor: Sportske.net

Nakon pauze, vraća se PL, a sa njom i fantazi...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nakon dve nedelje vraća se PL, novi mečevi su na programu, prošlo kolo je donelo ogromna iznenađenja u vidu katastrofa dva najveća kluba, Liverpula i Mančester Junajteda.

Čeka nas zanimljiv vikend, "Mersisajd" derbi otvara kolo, a videćemo novi okršaj prijatelja, Pepa Gvardiole i Artete.

Dosta imena figurira posle završetka prelaznog roka, neki će debitovati za nove klubove, mora se voditi računa i o koroni, a kao i obično krenućemo od golmana.

Popularan izbor i ove nedelje je sve bolji Emilijano Martinez (4.7), bivši golman Arsenala koji brani odlično u Aston Vili i stigao je do 22 poena. Klub iz Birmingema gostuje Lesteru koji je neočekivano izgubio pre dve nedelje.

Ako planirate da menjate golmana, predložili bismo vam Arona Ramsdejla (5.00), Šefild Junajted bi mogao u skladu sa rasporedom da zaigra bolje i vrati se osnovama jakoj odbrani. Na ruku im ide to što stiže Fulam jedan od najgorih napada u ligi.

fantazi

U odbrani, Ris Džejms (5.1) je malo izgubio zamah, ali protiv Sautemptona će desni bek Čelsija imati prostora, "Sveci" se ne brane.

Stjuarta Dalasa (4.5) smo već predlagali, sada igra, iako po vokaciji ofanzivni bek, u veznom redu, neće biti sigurno bez šansi protiv Vulvsa, mada gosti imaju strašnu odbranu.

baner

Vratimo se Čelsiju, mogao bi da zaigra najveće pojačanje u odbrani, Ben Čilvel (5.6) koji je stigao iz Lestera povređen, ali se oporavljao tokom pauze.

Totenhemovi igrači biće prilično popularni, Son (9.00) je dobra kupovina, ako vam treba skuplji igrač, Murinjovom timu gostuje Vest Hem.

Ali, jasno je, nismo tu da vam kažemo da bi Sona trebalo da imate u timu. Što se tiče nekih jeftinijih kupovina u veznom redu, Trezege (5.5) iz Aston Vile je odigrao dobro u prošlom kolu, nemaju ni loš raspored u narednim utakmicama. I Dukure (5.4) iz Evertona, iako igraju sa Liverpulom vredno skuplja bodove, mada posle gradskog derbija, "Karamele" čekaju gostovanja Sautemptonu i Njukaslu...

baner

Brajton nema težak raspored u narednim kolima, Soli Marč (5.00) je do sada sakupio 18 poena, ako vam treba neko skuplji, saigrač Trosard (6.00) igra odlično.

U napadu, osim onih najboljih imamo par zanimljivih pikova.

Sigurno je da će šansu u napadu Šefilda dobiti Liverpulov igrač, Rajan Bruster (4.5), Kalvert-Luin sa 7.6 je mašina, ali strah nas je da ne prestaje da daje golove, kao i Bamford (5.8) iz Lidsa.

Ispod radara prolazi Nil Mopaj (6.6) iz Brajtona, čovek koji e dao četiri gola u četiri meča, izvodi penale, nije loše rešenje, mada mu je cena sada porasla.

Ne propustite