Fantazi PL - Što da čekate, pokupite novac već danas!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.04.2017.
12:08
Izvor: Sportske.net

Imamo tim za celo kolo, ali i za subotnje popodne koje će biti uzbudljivo!

Povezane vesti

Subota je, vreme da napravimo tim, vi svakako sačekajte posle 15časova kada ekipe budu poznate, imate opciju da igrate našu fantaziligu, sportske.net, ali i da napravitetim samo za subotu, što je za nestrpljive uvek bolje rešenje.

GOLMAN

Tom Hiton (6.80)


Nismo baš uvereni da će Totenhem lako izaći na kraj sa Barnlijem na "Tarf Muru", pa bi golman domaćin mogao da ima dosta posla, ali i da donese dosta bodova.

ODBRANA

Rajan Bertran (7.40)

Odlična opcija, nije ni skup, Burnmaut će igrati otvoreno, moguće je da vidimo dosta golova, ali i mnogo napadačkih akcija "Sejntsa", pa njihov bek koji bi na kraju sezone mogao da se vrati u Čelsi predstavlja dobro rešenje.

Alfi Mouson (7.20)


Još jedan jeftin igrač, odličan u polsednje vreme, sa boljim partijama Svonsija njegove brojke su porasle, ne i cena. Postiže i golove, uzećemo Mosona, kako bismo mogli da priuštimo jednog skupljeg igrača u odbrani.

Sezar Aspilikueta (8.80)

Nekako verujemo da "Dejv" kako ga zovu saigrači uvek u ovakvim mečevima, kao što je duel sa Palasom predstavlja sigurnu opciju. To su vam sedam ili osam bodova, većina će ići na Alonsa, mi na Španca na drugoj strani terena.

E sada, ako igrate samo subotu, Mouson (7.20) otpada, pa ćete morati da tražite drugog štopera, naš predlog je u tom slučaju Junes Kabul (7.20) iz Votforda.

Ne možete ni da uzmete Bertrana, mečevi koji ulaze u subotnji program su oni od 16 časova, imate dovoljno prostora da probate sa Valensijom (9.00)

VEZNI RED

Eden Azar (10.20)

Tu se nema šta dodati ili oduzeti, mnogima će biti kapiten.

Rijad Marez (8.40)


Nema nikakve priče, ako Lester nastavi u istom stilu, a rival je neugodni Stouk, moraće da ima Alžirca u prepoznatljivoj formi, konačno je počeo da pokazuje znake života.

Gulfi Sigurdson (9.00)


Moramo da ga uzmemo, jednostavno previše dobro igra u poslednje vreme da bismo prošli pored fantastičnog Islanđanina. Oko njega se sve vrti, čini nam se da će se Svonsi spasiti zahvaljujući baš sjajnom vezisti.

Nejt Redmond (7.20)


Imamo osećaj da bi on mogao da bude dobra kupovina, često ulazi u šansu, ako ga krene protiv ne baš impresivne odbrane "Trešnjica" doneće vam dosta bodova za ovu cenu.

I ponovo, ako igrate samo subotu, problem je sa Sigurdsonom, umesto njega morate da uzmete nekog drugog igrača. Pazite se Pogbe (9.20) povređen je, Lingard (7.40) dolazi u obzir, a ako nećete rizik, Kante (7.80) je zahvalan za današnje mečeve.

Takođe ne možete da uzmete Redmonda jer "Sejntsi" igraju od 18:30, ali Etijen Kapu (7.60) je dobro rešenje. Ili, ako verujete Totenhemu, onda imate prostor za Eriksena (11.40) i Dele Alija (10.00)

NAPAD

Ako nas pratite ostao vam je jak budžet za trojku u špicu.

Dijego Košta (10.80)

Proverite još jednom, ali i pored lakše povrede biće u timu, Konte nema više takmičenja, niti šta da ga čuva, hoće što pre da overi titulu.

Markus Rašford (7.80)

Mogli biste zaista da profitirate od neigranja Ibrahimovića. Ako ga Murinjo gurne najbliže golu on će i biti najjači adut.

Fernando Ljorente (7.80)

Serija golova opravdava naše poverenje, ne bi trebalo da stane posle pauze.

Ponovo, ako igrate samo za subotu, onda ne možete Ljorentea, ali imate mnogo sredstava, recimo da probate sa skupljim igračima tipa Pedra (9.40) iz Čelsija, pa da oformite tim oko "Plavaca".

Dakle, ovo je naš tim!

Fantazi

A, ako se odlučite za subotnje popodne, ovo je ekipa za utakmice od 16 časova.

Fantazi

Trk do Soccera, uplatite novac, čekamo vas na fantasynova.rs.

Ne propustite