Fantazi PL - Saveti za ovu nedelju!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.12.2020.
10:04
Izvor: Sportske.net

Ima još da se izabere, samo morate pažljivo i gledajući raspored...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nakon što je utakmica između Aston Vile i Njukasla, u ovom kolu na programu su devet mečeva, u petak se neće igrati, dakle, imate vremena do subote u podne da namestite tim.

Imamo nekoliko saveta kao i svake nedelje, doduše, većinu igrača smo ispucali, teško ćete sada naći ozbiljnu vrednost, ali ima da se probere.

Ako i dalje imate problem sa golmanima, možda je prilika da probate sa Semom Džonstonom (4.5) iz VBA koji je doneo 41 poen, a mnogo je jeftiniji od vodećih golmana. Da li je on rešenje za duži period?

Situacija je ovakva, VBA igra protiv Palasa, pa ide u Njukasl, to su prilike da ostanu nesavladani, ali ih zatim čeka gostovanje Sitiju. Ipak, ni sledeći rival Vila nije bauk, VBA prima malo golova, ali još manje daje i to je problem. Videćemo da li će nastaviti u tom stilu.

U defanzivi Van Anholt (5.4) se namećem on je bio omiljen pre par godina, defanzivac Palasa bi mogao da donese više poena u narednom periodu, ali je problem što do praznika tim igra sa Liverpulom i Totenhemom kod kuće, mada su ostali rivali dobro...

Džoni Evans (5.5) je možda jedno od rešenja, igraju protiv Šefilda, Brajtona, Evertona, to je već šansa da sakupe bodove, ali nisu u formi, pokazala su to poslednja dva meča.

U veznom redu, osim oni najboljih (oslobodite se Obamejanga ako niste), Vard-Prous (6.1) je sada već skuplji, ali Pedro Neto (5.6) je dobar potez, ako imate novca. Mada, Vulvsi idu Liverpulu i Čelsiju naredna tri kola, što ne mora ništa da znači, bolje igraju protiv jačih timova.

U napadu, iskreno nemamo neku posebnu ideju, eventualno Kris Vud (6.2) iz Barnlija, ali oni tako retko daju golove i imaju Everton kod kuće, pa Arsenal i Vilu u gostima, teško je očekivati od Novozelanđanina nešto posebno....

Možda Dani Velbek (5.5) iz Brajtona, čekaju Sejntse, idu Lesteru i Fulamu, pa im dolazi Šefild, ima asistenciju i gol u poslednja dva meča, možda je to najava dobre forme.

I to bi bilo to, ostalo ćete sami, a kao i obično, čeka nas fantazi klađenje gde takođe imamo vremena da tokom dana podelimo neke savete, prošle nedelje smo izdvojili dva koja su prošla...

Ne propustite