Fantazi PL - Požurite, ovo je jeftino!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.10.2019.
12:14
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se PL posle pauze, evo nekih jeftinijih predloga...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Idemo dalje, deveto kolo PL, pauzi je kraj, požurite, ovaj vikend u Engleskoj otvaraju Everton i Vest Hem od 13:30. Pazite se igrača "Karamela", poraz danas bi značio da Marko Silva sigurno odlazi sa klupe.

Za ovaj vikend, ako vam treba jeftiniji golman možda bi trebalo da razmislite o Gazanigi (4.4) koji će menjati Ljorisa u ekipi Totenhema. "Pevci" moraju da se probude protiv Sautemptona, inače će i pozicija Poketina doći u pitanje.

Savetovali smo već Mejsona Maunta iz Čelsija, ali njegov saigrač Tomori (4.7) je takođe dobio šansu kod Lampsa. "Plavci" imaju dobar raspored, danas protiv Njukasla, ovaj momak će biti u timu, mogao bi da donese solidan broj poena.

Felipe Anderson (6.9) iz Vest Hema je pametna kupovina, igra odlično, posle duela sa Evertonom, "Čekićari" čekaju Šefild i Njukasl, biće tu dosta bodova za Brazilca koji je doneo već 25 bodova, a sada bi mogao da eksplodira.

Još jedan mladi igrač Čelsija bi mogao dobro da vam posluži zbog rasporeda, Abraham (7.7) je relativno jeftin, nema sumnje da će i dalje imati prednost u odnosu na Žirua.

Ostali?

Obratite pažnju na defanzivca Dijega Rika iz Bornmauta (4.2) odigrao je par odličnih utakmica u poslednje vreme, Lanzini iz Vest Hema (6.4) se oporavio, on je nezamenjiv kada je spreman, a možda je vreme za Raula Himeneza (7.1), Vulvsi sada imaju Sautempton, gostovanje Njukaslu, Vilu kod kuće u naredna četiri kola, jedini teži meč je sa Arsenalom.

Ne propustite