Fantazi PL - Pažnja, prvi meč već u petak uveče, ovo su predlozi!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.11.2019.
12:36
Izvor: Sportske.net

Morate danas da namestite tim, imamo nekoliko jeftinijih igrača koji bi mogli da budu rešenje...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Još jedno kolo fantazija, pa pauza, ne zaboravite da namestite ekipu dana, kolo će otvoriti večeras gostovanje Votforda u Noriču, "Hornetsi" su u nevolji, mogli bi već sutra da smene i drugog trenera Kike Floresa.

Što se tiče predloga, kolo će obeležiti veliki derbi između Liverpula i Sitija, a posle pobede protiv Partizana, ponovo su u modi igrači Junajteda koji će morati da se vade za poraz u Dorsetu.

Obratite pažnju na mlađanog Vilijamsa (4.00) koji je oduševio Solskjera i sada se nameće na levom beku, jer je Šo i dalje povređen.

Mnogi su nakupili mnogo bodova zahvaljujući fantastičnom Lundstromu (4.8) iz Šefild Junajteda, on je doneo 68 bodova, u narednim kolima Šefild ide Totenhemu, dolazi im Junajted, pa igraju sa Vulvsima, imaće dosta posla, ne mora nužno da bude loše što će odbrana biti na iskušenjima.

Dobra kupovina je i Dijego Riko (4.3) iz Bornmauta, skuplja poene, izvodi prekide, odbrana "Trešanja" je donela baš dosta bodova ove godine u fantaziju.

I defanzivac Čelsija, Tomori (4.8) zavređuje pažnju, tim pre što se Ridiger opet povredio.

U veznom redu, Buendija iz Noriča (6.00) košta manje nego što donosi bodova. Dobra kupovina je, posle povrede Bolija, Dendoker (4.4) iz Vulvsa ako vam treba jeftin vezista.

U napadu, popularan je Vardi (9.4) ne prestaje da daje golove, Puki (6.8) je možda voz koji je prošao, a što se jeftinijih špiceva tiče, ponovo Raul Himenez (7.3) je među 10 igrača sa najviše bodova. Rašford (8.5) je veoma popularan ove nedelje...

Ne propustite