Fantazi PL - Osma nedelja, par pikova, požurite, uskoro počinje!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.10.2019.
11:57
Izvor: Sportske.net

Nekoliko predloga, ako ste se tek probudili, i niste namestili ekipu...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Spremni za novo kolo fantazi lige?

Na žalost, ponovo nas čeka dvonedeljna pauza, za ljubitelje fudbala pravi pakao, ali hajde da uživamo u ovom vikendu.

Osmo kolo PL nema velikih derbija, svakako da će igrači Sitija, Arsenala i Liverpula biti u centru pažnje, ova tri tima igraju kod kuće, ali treba paziti i na naredna kola, lider Redsi imaju paklen raspored posle reprezentativne pauze.

Predložićemo vam kao i svake subote par igrača.

Kada su golmani u pitanju, vreme je da razmislite o Niku Poupu, golmanu Barnlija, košta 4.6 miliona, njegov tim teško prima golove, danas im dolazi Evertom, ali nemaju ni mnogo težak raspored u narednim mečevima. Poup je u poslednje dve od tri utakmice sačuvao mrežu.

Vest Hem ima solidan raspored, igraju dobro u poslednje vreme, peti su na tabeli, a Isa Diop postaje stub odbrane. Njegova cena je popularna, 4.5 miliona i sigurno da će biti među igračima koji mogu da donesu bodove.

Ako niste. možda da probate sa Otamendijem (5.5) jer on mora da igra svaki meč u prvenstvu, dobro se uklopio sa Fernandinjom, Siti u naredna četiri kola ima lakše rivale, do gostovanja Liverpulu.

U slučaju da imate prostora, niste zadovoljni nekim vezistom, od onih skupljih, posle povrede De Brajnea, Marez (8.5) miliona je čovek za vas.

U napadu, obratite pažnju na Ešlija Barnsa iz Barnlija 6.6 miliona, veoma vredan skupljač poena.

Ostalo možete i sami, ne zaboravite da namestite ekipu, kolo otvaraju Brajton i Totenhem od 13:30.

Ne propustite