Fantazi PL - Napad svi znamo, koje su vam druge opcije?

 • Autor: Vladimir Stojanović

 • 09. decembar 2016.

 • 10:50

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Mi bismo uparili Brazilce Koštu i Firminja, ali se do novca dolazi u drugim delovima tima. Kao i uvek petkom, teme za razmišljanje...

Fantazi PL - Napad svi znamo, koje su vam druge opcije?
Završila se Liga šampiona, nema predaha, sledi PL, runda broj 15, kao i obično, imamo dosta predloga za vas, prijavite se na sportske.net ligu, čeka vas nagradni fond na fantasynova.rs, da vidimo kakvi ste menadžeri.

Ovog vikenda svih 10 mečeva ulazi u program, otvaraju ga Votford i Everton, biće veoma zanimljivo, pogotovo što Siti gostuje u Lesteru, a Junajted jednostavno mora da pobedi čvrsti Totenhem.

GOLMANI

Tibo Kurtoa (7.80) bi trebalo da sačuva svoju mrežu protiv VBA, za Čeha (8.00) čiji Arsenal dočekuje Stouk nismo baš sigurni.

Ali, kao što znate, mi smo pristalice teorije da ne treba uzimati skupog golmana, pa imamo dva predloga.

Jedan je Tom Hiton (6.80) golman Barnlija koji dočekuje Burnmaut. "Trešnjice" su obično efikasne, ali u Lankaširu obično gledamo tvrde utakmice, ekipa Šona Dajsa nije bez šansi u ovom meču.

Razmislite i o Frejzeru Forsteru (7.20), golmanu Sautemptona, pravio je neke greške u prošlim mečevima videćemo hoće li se iskupiti za vikend.

ODBRANA

Popularan će i ove nedelje biti Markos Alonso (9.00), ali mu je cena porasla, sećate se da smo ga predlagali kada je bio na 7.60 ili tako nešto.

Možda oko njega možete da oformite odbranu, ali mi bismo savetovali da probate sa nekim jeftinijim igračima.

Recimo, ispod radara vam prolazi, iako ga često pominjemo Skot Dan (7.40) iz Palasa ili još bolje Sedrik Soareš (8.00) iz Sautemptona. I njegov saigrač Van Dajk (7.80) je jeftiniji nego obično, "Sejntsi" su favoriti protiv Boroa, ali neće to ići lako.

Od jeftinijih igrača u obzir dolaze Ešli Vilijams (7.40) iz Evertona, ili Holebas (7.20) iz Votforda, tu se očekuje tvrd meč bez puno golova.

Patrik Van Anholt (7.20) je često omiljeni izbor na fantaziju, ali pitanje je kako će Sanderlend proći na gostovanju u Velsu.

VEZNI RED

Ozil (11.40), Sančez (13.40), zatim Azar (10.80), De Brajne (13.00), jasno, oko njih gradite ekipu.

Ali, ne možete sve da ih stavite u tim.

Ko su oni kojima ćete popunjavati vezni red?

Defur (6.80) iz Barnlija nije loše rešenje, uvek obratite pažnju na Snodgrasa (7.60) najboljeg igrača Hala, na žalost, cena Gulfija Sigurdsona (9.00) je porasla.

Ako vam treba neka srednja suma, Tadić (8.60) se vraća, Mata (7.60) verovatno dobija šansu protiv Totenhema.

Ako vam je i to rizično, Emre Džan (7.60) je vredan skupljač bodova, dok je cena Maneu (10.60) višestruko porasla.

Viktor Mozes (8.00) je primamljiv izbor, ali i Pedro (8.40) koji igra sjajno, jedan od njih dvojice će biti u timu, svakako da je to rizik.

NAPAD

To i sami znate, Košta (10.40), Firmino (10.60), po nama to je najbolji tandem za ovu nedelju.

Ali, neće svi moći da upare njih dvojicu, potrebno je dosta sredstava.

Koji su još predlozi?

Keleči Ikeanačo (8.60) će voditi napad Sitija u odsustvu Kuna (11.20), Ljorente (7.20) bi mogao da bude jeftina kupovina nedelje. Ako biste sa tri napadača, pomenutoj dvojici dodajte Čarlija Ostina (8.00), a štedite u drugim linijama.

Sutra pre podne ćemo praviti tim, alternativama naravno, ukoliko želite da se prijavite samo za subotnja takmičenja. U svakom slučaju, vidimo se na fantasynova.rs i srećno.
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari