Fantazi PL - Klađenje na poene igrača, ovo su naši predlozi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.10.2020.
11:09
Izvor: Sportske.net

Imamo pet igrača, spremni smo da se opkladimo...

Povezane vesti

Kao što i znate od pre dve nedelje možete da se kladite na fantazi poene igrača, na kladionici AdmiralBet. Jasno, na postavljanje margina utiče mnogo faktora, rivali, tradicija, forma igrača, za danas smo izdvojili za vas šest fudbalera na koje možete da se kladite u subotu i nedelju.

baner

Hari Kejn (više od 5.5) - Totenhem je rasturio Junajted, sledi mali londonski derbi protiv Vest Hema. Kejn će biti u timu, vukao je povredu, ali ga je Sautgejt posle sukoba sa Murinjom malo poštedeo. Igrao je protiv Danaca, ali igraće protiv londonskog rivala koji je iznenadio Lester posle lošeg starta. Obično igra dobro protiv "Čekićara" devet golova u 15 mečeva, dao je gol prošle sezone u pobedi od 2:0. Pre četiri godine dao je dva gola Vest Hemu u nadoknadi i okrenuo rezultat na "Vajt Hart Lejnu".

baner

Markus Rašford (manje od 5.5) - Ne verujemo Junajtedu, ne veruje ni Rašfordu jer tim igra za njega. Bruno Fernandeš je van forme, pitanje je da li je za Kavanija rano, Junajted u poslednje vreme teško pobeđuje na severu Engleske. Dao je dva gola u poslednja tri meča sa "Svrakama", ali naše mišljenje je da "Đavoli" neće dobro proći na ovom gostovanju.

baner

Džejmi Vardi (više od 5.5) - Videćemo da li je poraz od Lestera otreznio "Lisice". Dolazi Vila pošto je torpedovala Liverpul, ali njihova odbrana je znala da popusti na ovom gostovanju, prošli put im je Vardi dao dva gola. Dao im je i dva u Birmingemu, oni su njegova omiljena žrtva.

baner

Rahim Sterling (manje od 7.5) - Deluje rizično, ali Arteta jed zategao Arsenal, tukli su letos Siti u FA kupu, Gvardiolin tim ne igra dobro, čini se da "Guneri" nisu bez šansi. Ni Sterling nije zdrav, verovatno neće biti ni De Brujnea, nimalo laka situacija za Mančester Siti.

baner

Mohamed Salah (manje od 7.5) - Derbi Mersisajda, Salah je svakako najveća nada Liverpula, ali igra protiv Totenhema koji ima problema u odbrani, ali i tradicionalno uspeva da sačuva svoju mrežu na "Gudisonu". Anćeloti je iskusan, zatvoriće se, Everton će biti defanzivniji, zna da je Salah brži od njegovih štopera. Samo da Pikford ne napravi neki kiks...


Naravno, ovo nisu svi igrači na koje možete da se kladite, izaberite, ponuda je velika, nisu samo napadači u pitanju.

Ponuda je ovde, pa imate vremena sa proučite...

Ne propustite