Fantazi PL - Kako sastaviti tim bez zvezda?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 29.04.2017.
14:01
Izvor: Sportske.net

Ovo je najteži zadatak, ekipa za subotu, kako odmeriti kvalitet i cenu?

Povezane vesti

Novo kolo PL, subotnji program, pet mečeva, da vidimo kakve su nam opcije za vikend.

Derbiji izostaju što celoj priči daje posebnu draž. Ovako je teže sastaviti tim, nema igrača koje ćete uzimati po navici, onih najskupljih, pa je svakako važno pronaći one koji će praviti razliku, iako nisu najskuplji.

GOLMAN:

Vejnu Henesiju (7.60) je porasla cena, razlog razumete, Barnli nije posebno opasan u gostima, a Palas bi pobedom mogao da overi opstanak. Ali, Alardajs neće rizikovati, ne bi nas čudilo da ovaj meč završi bez pobednika, čime bi se oba tima približila opstanku. Jasno, ne očekujemo mnogo golova, niti će Barnli rizikovati, pa možda nije loša opcija ni njihov čuvar mreže Tom Hiton (7.00).

ODBRANA

Ovde ima nekoliko zanimljivih izbora, recimo ofanzivni Van Anholt (7.60) iz Palasa, ali i igrači koji uvek donesu određeni broj bodova poput Džeka Stivensa (7.80) iz Sautemptona.

Pomeniomo i potcenjenog Masuakua (7.20) iz Vest Hema, ili odličnog Robertsona (7.00) iz Hala. Škot bi mogao u Liverpul, a ako verujete da će motiv "Tigrova" biti prevaga u sudaru sa "Sejntsima", Andrea Ranokija (7.20) je čovek za vas.

Teško je videti ishode na osnovu motivacije, u Engleskoj svi igraju do koske. Sanderlend je ispao, možda će Mojes sada pružiti šansu igračima iz drugog plana, Burnmaut još nije siguran, ali oni će igrati napadački. To znači da odbranu možete recimo da oformite oko Čarlija Denijelsa (8.20)

VEZNI RED


Neizostavno uzmite našeg Luku Milivojevića (7.40), on već donosi solidan broj bodova, a ako verujete Palasu, Tauzend (10.20) je jedan od najkupljih vezista za subotu.

Ni Vilfred Ndidi (7.40) iz Lestera nije loša ideja, Tadić (11.20) je preskup, kako rekosmo, Sautempton ne može ni gore ni dole.

Slično važi za Stouk i Vest Hem, čist prestiž, Šaćiri (10.80) se nameće, ali je i to pitanje, da li ulagati toliko u beznačajni meč. Ipak, on je željan igre...

Kris Brant (8.20) deluje razumno, ni Naser Čadli (7.40) iz VBA nije loša opcija.

Lester, jasno nije još siguran, ali nekako imamo loš osećaj u vezi "Lisica" u ovom meču, popusta kod Pjulisa neće imati.

NAPAD

Benteke (10.80) nije razočarao prošle nedelje, Benik Afobe (8.00) bi mogao da mu se pridruži u napadu. Ako ipak verujete Lesteru, Uljoa (7.20) je jeftina opcija, počeće pre Slimanija (7.40).

Manolo Gabijadini (10.40) igra odlično od dolaska u "Sejntse", verovatno će i Berahino (7.40) dobiti šansu protiv Vest Hema.

Sad pitanje je sa koliko napadača ćete igrati, ako pretpostavimo da su dvojica, onda uložite u one najskuplje, Bentekea i Gabijadinijia. Sautemtpon se sigurno neće braniti protiv Hala kome su bodovi potrebniji.

Nije lako sastaviti tim, evo kako smo mi uspeli da ga napravimo, čekamo vas na ligi sportske.net, igramo samo za subotu, pet mečeva.

Fantazi

Vidimo se na fantasynova.rs i srećno!

Ne propustite