Fantazi PL - Juče ste "razbili", danas novi izazov "Jedan na jedan"!

 • Autor: Boris Jovanović

 • 24. april 2016.

 • 11:37

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Lak plen u subotu, zbog čega ne bi i danas stigli do novca?

Fantazi PL - Juče ste
Odmah da priznam, rasturili ste me. Doduše, moj kapiten  Gracijano Pele se nije pojavio, a nisam bio dovoljno brz da ubacim Staridža, no svejedno, veliku većinu duela bih izgubio.

Dakle, ako niste igrali, propustili ste laki novac protiv neznalice kakva sam ja, no, evo nove šanse.

Danas se igraju dve utakmice, biće jako zanimljivo jer nikada nisam pravio tim iz tako malog događaja, tako da ako ste početnici, nisam u prednosti, maksimum je četiri igrača, što znači da ćete iz najmanje tri tima morati da uzmete igrače.

Ponovimo još jednom, ovo je izazov sajta sportske.net, morate da pobedite Borisa, odnosno mene, ovde možete o svemu da se informišete.

Kao i juče, sledi analiza dva današnja meča i neki moji predlozi. Neću vam otkriti tim, ali ste u ogromnoj prednosti, možete da se prijavite pred meč, kada znate sastave, što ja obično ne mogu da stignem, pošto imam dosta timova.

Ali, red je da vam dam foru...

Britain Soccer Premier League

Sanderlend - Arsenal


Rafine "Svrake" su uzele bod na "Enfildu", sada su poravnate sa crveno-belim komšijama, ali Sanderlend ima dva meča manje.

Za njih je ovo šansa da preskoče i Norič, odnosno izađu iz zone ispadanja.

Tim "Velikog Sema" Alardajsa igra bolje nego što rezultati pokazuju, ali je veliko pitanje šta mogu protiv Arsenala.

"Guneri" obično dobijaju na ovom gostovanju, neće biti lako, pobeda im je potrebna kako bi opet prigrabili treće mesto, ali i pobegli Junajtedu. Sezona ulazi u završnicu, svaki bod je dragocen. Dva puta su slavili, u prvenstvu i kupu kod kuće protiv "Crnih Mačaka", no duel na "Svetlosti" je potpuno drugačije iskustvo.

Svakako da igra gostiju najviše zavisi od Ozila (12.40), većina će krenuti od njega. Sančez (12.00) će predvoditi napad, uz Žirua (9.80), pa ako verujete Vengerovom timu, okupite ekipu oko njegovih ofanzivaca.

Što se Sanderlenda tiče, često sam uzimao Van Anholta (7.80) u odbrani, a mogao bi vam se isplatiti i Mvila (8.40). Napad će predvoditi Defo (7.80), ako domaćin da gol, on bi mogao da bude strelac. Najavljen je i Borini (7.20), ali i Vatmor (7.00) koji ima lakšu povredu.

Britain Soccer Premier League

Lester - Svonsi


Jedna od meč lopti za "Lisice", veliki su favoriti, ali bez Vardija (10.60). Šansu će verovatno dobiti Uljoa (7.60) uz Okazakija (7.80).

Svonsiju utakmica znači manje, ali Gvidolinov tim je tvrd na strani, igraće zatvoreno, čekati šansu iz kontranapada.

Ovako na prvi pogled, na ovom meču ne bi trebalo da bude mnogo golova, što Šmajhela (7.80) čini izborom većine. Verovatno bi neko od štopera "Lisica" mogao da dođe u obzir, Hut (8.20), Morgan (8.00), ili vredni skupljač bodova, skupi Kristijan Fuks (9.40).

Da li u timu treba imati Mareza (11.20), izvesno igrača sezone, ali i čoveka koji već tri kola nema asistenciju ili gol?

Što se Svonsija tiče, ako odole, kapiten Vilijams (8.00) će vredeti suvo zlato, a Sigurdsona (8.40) uvek treba imati u timu.

U napadu Velšana, šansu će verovatno dobiti Paloski (7.40), brži je od Gomisa (7.40). Rutledž (7.20) je zanimljiv, ali nije donosio puno bodova.

Dakle, četiri igrača su maksimum po timu, dobro iskombinujte, čekam vas na fantasynova.rs, probaću da se osvetim za poraze.

Pokušajte, ako budem loš kao juče, neće biti teško da me pobedite...
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari