Fantazi PL - Do sada je bilo lako, da vas vidimo na delu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.03.2017.
19:05
Izvor: Sportske.net

U subotu samo tri meča za našu fantazi PL, prava je umetnost napraviti tim...

Povezane vesti

Ove nedelje nas čeka krnja Premijer liga, samo tri meča su na programu u subotu, pa će biti potrebno više umeća nego obično da se sastavi tim.

Jasno, možete da krenete od onih najskupljih i poređate ih po linijama, ali takvi eksperimenti retko dolaze rezultat.

Hajde da analiziramo sva tri meča i damo neke opcije za sutrašnji tim.

Burnmaut - Vest Hem


"Trešnjice" su lošim igrama u drugom delu sezone skliznule u donji dom, pa sa te strane ovaj meč ima ipak više značaja za njih u odnosu na Vest Hem koji je na sredini tabele. Burnmaut nije pobedio u 2017. uzeli su istina bod na "Old Trafordu" prošle subote, ali za opstanak treba osvajati bodove protiv slabijih timova.

Pošto uvek igraju napadački, razmislite o Džošui Kingu (7.60), ali i Afobeu (7.40) koji bi trebalo da predvodi napad.

Čarlija Danijelsa (8.00) će većina uzeti u tim on i donosi najviše bodova ekipi.

Što se Vest Hema tiče, i oni su tri kola bez pobede, ali sredina tabele je izvesnost. Videćemo šta će Bilić učiniti do kraja sezone, što bolji plasman bi mu učvrstio klupu, ali i doneo novi ugovor.


Aron Kresvel (8.80) je skup ove nedelje, mi bismo probali sa Snodgrasom (8.80) opasan je iz prekida, a bodove bi mogao da donese i Lanzini (8.20).

Everton - WBA

Ovde su stvari jasne, Everton jeste favorit, ali oni imsaju samo četiri boda više od "Begisa". Realno, i jedni i drugi će teško u top 6, no bitno je završiti u gornjem domu.

Ovde nema puno filozofiranja, Ros Barkli (10.00) je neko oko koga ćete oformiti vezni red, dodali bismo i otkrovenje Toma Dejvisa (7.60).

U napadu Lukaku (11.00) će svima biti opcija, a kada je VBA u pitanju, Kris Brant (8.40) ali i odlični defanzivac Garet Mekoli (7.80) su nam doneli pregršt bodova.

Ako jasno mislite da su "Karamele" sposobne da sačuvaju mrežu Koleman (9.00) ili Bejns (9.40) su vaše opcije, ali ne možete baš čitav tim da sastavite od fudbalera Evertona.

Hal - Svonsi


Ovo vredi šest bodova, borba za opstanak, i jedan i drugi tim igraju bolje sa novim menadžerima Silvom odnosno Klementom, ali Svonsi je u mnogo boljoj poziciji. Oni bi eventualnom pobedom otišli na 30 bodova i najverovatnije napravili veliki korak ka opstanku.

Halu bod ne znači gotovo ništa, moraće u ofanzivu, Hadlston (7.40) i naš Marković (7.40) su najavljeni u timu, verovatno će šansu dobiti i Grosicki (7.60).

Svonsi ima bolji napad nego odbranu, moguće je da će oba tima igrat otvoreno, Sigurdson (11.60) je najskuplji za subotu, a videćemo može li Ljorente (9.80) da nastavi strašnu golgetersku seriju.

Prijavite se da se igramo, sutra ćemo na fantasynova.rs da napravimo tim, da popodne učinimo zanimljivijim.

Ne propustite