Fantazi LŠ - Favoriti bez milosti, bez izmišljanja u napadu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.09.2016.
14:21
Izvor: Sportske.net

Utorak i sreda novi izazov, imamno mnogo predloga, pokušavamo da vas približimo nagradama. Otkrivamo igrače koji predstavljaju vrednost u odnosu na uloženo, a savet dana je, nemojte se praviti pametni kada su napadači u pitanju, birajte provereno!

fantasynova.rs
fantasynova.rs

Povezane vesti

Drugo kolo Lige šampiona, za neke popravni ispit, drugi idu utabanim stazama.

Iskustvo iz grupne faze nas uči da favoriti žure da što pre stignu do osmine finala, kako bi kasnije u poslednjim kolima rotirali ekipu i odmarali igrače.

Zbog toga treneri neće puno kombinovati, tek je druga utakmica i praktično uvodni meseci sezone, nema još "zamora materijala".

Na programu je naravno 16 mečeva, podeljenih u dva dana, danas pričamo o opcijama, timove ćemo praviti u utorak i sredu.

Kao i obično, nudimo vam šansu da lakše dođete do dobitka, uvek je pametno čuti dobar savet, jasno, na vama je odluka, ali evo tema za razmišljanje, za utorak i sredu.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus

GOLMANI

Bufon (8.60) će biti popularan izbor, ali iako je Juve favorit, on, osim da sačuva mrežu teško može nešto da donese. Jednostavno, Dinamo će retko biti na protivničkoj polovini, dosta su slabiji, imaće problem da stvore šansu.

Dobra opcija je Rui Patrisio (7.40) iz Sportinga koji ume da igra tvrdo, a Legija čini se ne pripada Ligi šampiona iako se posle dosta vremena vratila u evro-elitu.

CSKA dočekuje Totenhem, nekako nam se čini da tu neće biti puno golova, tim pre što nema Harija Kejna, pa ni Ljoris (7.40) ni golman Moskovljana Akinfejev (7.00) nisu loše opcije, miriše na remi bez pogodaka.

Derbi kola je gostovanje Bajerna u Madridu protiv Atletika, sigurno da nas čeka tvrd meč, Anćeloti neće napasti, a o Čolu Simeoneu ne treba trošiti reči.

Dobra opcija je po nama Oblak (7.40), možda i više od Nojera (8.00) koji je skuplji.

Videćemo koliko će se isplatiti Bravo (7.80) onima koji budu uzeli golmana Sitija, jednostavno, "Građani" su u bici za Britaniju protiv Seltika favoriti u Glazgovu, deluju sjajno do sada.

Primamljivo deluje i Rejna (7.20) iako Napoli igra protiv Benfike, to je ipak rizik, dok ako štedite na golmanu, možda nije loše da uzmete Tolgu (7.00) iz Bešiktaša protiv kijevskog Dinama, i to bi moglo da bude tvrdo.

Poland Greece Soccer

ODBRANA

Nama se fudbaleri Totenhema čine kao dobar izbor, recimo Vertongen (8.20) nije toliko skup, a svakako da u obzir dolazi i Načo (7.60) iz Reala, koji će menjati povređenog Marsela (9.20).

Ni Ruben Semedo (8.20) iz Sportinga nije loša opcija, a prošli put nam se isplatio Teleš (7.80) iz Portoa, "Zmajevi" će biti tvrd orah u Lesteru.

Kamel Glik iz Monaka (7.60) je potcenjen, u kneževinu stiže Leverkuzen koji može da bude opasan, ali je Poljak uvek opcija, zna da preti i iz prekida. Razmislite i o Fabinju (8.40), Brazilac koji je na meti Junajteda je doneo više od 10 bodova protiv Totenhema na startu.

Tajni tip za utorak je De Bek (6.80) iz Briža koji može da bude jako isplativ, slično važi za Simonsa (7.00) njegovog saigrača, pa odaberite jednog ako verujete da Belgijanci mogu da iznenade u Danskoj.

Kod "Lavova" iz Kopenhagena, defanzivan Matijas Jorgensen (7.40) je takođe dobra opcija.

Što se tiče mečeva u sredu, Monreal (8.20) i Beljerin (8.20) su jeftiniji od očekivanog, videćemo da li pobeda protiv Čelsija znači početak velike serije Arsenala.

Havi Martinez (8.40) iz Bajerna je doneo dosta bodova protiv Rostova, da ne pominjemo Kimika (8.00) koji je blistao protiv Rusa i zaradio oko 30 poena u kanonadi nemačkog šampiona.

Serđi Roberto (8.60) iz Barselone se nametnuo Luisu Enrikeu, šta reći o Godinu (7.80) on je uvek konstanta, bez obzira što će se suočiti sa fudbalerima Bajerna.

Tajni tip je Kačeridi (7.20) iz kijevskog Dinama, a dosta bi mogao da vam donese Brenet (7.80) talentovani bek PSV Ajndhovena. "Filipsovce" čeka gostovanje na Donu protiv Rostova.

Fejzi Gulam (7.80) će biti ofanzivan u ekipi Napolija protiv Benfike, kada su u pitanju igrači Rostova, šta mislite o Cezaru Navasu (7.00) koji je jeftin, a sigurno će doneti neuporedivo više poena nego protiv Bajerna.

drinkvoter

VEZNI RED


Ove neće biti lako, ima primamljivih opcija, kao relativno jeftini Drinkvoter (8.00) koji će voditi veliku bitku sa Portugalcima na sredini terena.

Ako tražite skupe igrače oko kojih biste oformili tim, sigurno da Toni Kros (10.40) dolazi u obzir, pas igrom uvek donese sigurne poene. Kazemiro (8.00) je u prvom kolu protiv Sportinga bio sasvim solidan, a priliku u Dortmundu možda dobije Rodrigez (8.40). Ako bude igrao, to je relativno jeftina kupovina.

Takođe razmislite o Adrijenu Silvi (8.00) kapitenu Sportinga, kao i Karvalju (8.20) koji je vredan sakupljač poena.

Juve će rotirati, ali Pjanić (10.60) bi mogao da zaigra, a dobar pik je Bernardo Silva (8.40) iz Monaka.

Jeftino deluje Alan Džagoev (7.60), ako neko iz CSKA može da probije odbranu Totenhema, onda je to on.

Savetovali bismo vam da uzmete i Vitola (7.80) iz Sevilje.

Kada je sreda u pitanju, tu je manje dilema, Ozil (10.40) svakako, ali teško ćete ga ukombinovati sa Sančezom (10.80).

Volkot (8.80) će biti popularan izbor, igra blizu golu, a nominalno je vezista.

Ponovo skrećemo pažnju na Fernandinja (8.00) iz Sitija, Inijesta (9.60) je ušao u formu, a ni Saul (7.80) iz Atletika nije loše rešenje s obzirom na cenu, ako vam treba da popunite vezni red.

Matuidi (8.20) se nameće, PSŽ gostuje u Razgradu, protiv Ludogoreca, igraće i Rabio (7.80) koji je još jeftiniji.

Naš Fejsa (7.00) je igrač o kome treba da razmislite, dobiće dosta duela, ima siguran pas, ako verujete da Benfika može da pokaže zube Napoliju, onda je Srbin svakako dobra prilika.

Jarmolenko (7.60) je glavni igrač Kijeva, a Meksikanac Guardado (7.60) uvek zahvalan izbor.

Ako ćete podržati Bešiktaš, tačnije verujete u Turke protiv Ukrajinaca, Taliska (7.40) je napadač koji je u veznom redu, tačnije igra blizu gola, a proverite da li će Dris Mertens (7.20) početi, on je pokretačka snaga Napolija u nekim mečevima ove sezone.

Aguero Silva

NAPAD

Tu uvek volimo da kažemo, nema puno filozofiranja. Birajte najskuplje i to favorite, tu retko kada ima promašaja.

Ronaldo (12.80) je ljut jer ga je Zidan zamenio, ali to ga još više motiviše.

Možda možete da ga uparite sa Basom Dostom (8.40) iz Sportinga, ako vam treba jeftiniji špic.

Dibala (11.40) je odmorio protiv Palerma, tu nema šta da se priča, biće u timu na "Maksimiru", videćemo da li će na klupiu ostati Mandžukić (10.60) ili Iguain (12.00)

Vijeto (8.20) iz Sevilje će predvoditi napad Andalužana protiv Liona, obratite pažnju i na Kornelijusa (7.80) odličnog špica Kopenhagena.

U sredu, Kun (11.40) svakako, mi bismo izbegli Levandovskog (9.80) ili Milera (9.30), Atletiko ume da se brani, ali svakako Luis Suarez (11.40) i Nejmar (12.00) u odsustvu Mesija mogu da se upare, ako uštedite u drugim linijama i ne želite da uzmete Aguera.

Milik (8.40) je odmarao protiv Kjeva, protiv Benfike će na teren, baš kao i Kaljehon (7.80) pa kombinujte, Poljak recimo može sa Suarezom i Nejmarom u tim ako igrate sa tri špica.

Malo smo smorili, ali mnogo je igrača, detaljno smo pročešljali timove, naše izbore videćete u utorak i sredu.

Registrujte se na fantasynova.rs i samo napred, dođite, ako ste stariji od 18 godina da se igramo, čekaju vam primamljive novčane nagrade...

Ne propustite