Fantazi klađenje, novo kolo, nova šansa, razmislite o ovim tipovima!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.11.2020.
11:16
Izvor: Sportske.net

Široka ponuda, razmislite, tu smo, ako treba pomoć...

Povezane vesti

Novo kolo fantazija, nove opklade na admiralbet.rs

Ponovo smo izdvojili dvadesetak igrača i nekoliko saveta, da vam pomognemo što se tiče opklada.

baner

Aleksandar Mitrović

Od njega su svi digli ruke, a Fulam je tim koji već deluje kao da čeka novo ispadanje iz PL. Pitanje je da li će Mitar igrati, ali i ako bude u startnoj postavi, Lester kod kuće malo daje, ali i prima malo golova.

baner

Dominik Kalvert - Luin

Staće ili neće, pitanje je sada. Stiže Lids koji igra tvrdi, Bijelsa je pokazao da ume da disciplinuje ekipu, pa iako Everton ume da napuni rivala, oba trenera će biti oprezna. Ne pipajte plus...

baner

Hari Kejn


Koliko je samo radio za tim protiv Sitija, šta je izdržao, to se ne meri fantazi poenima. Pretpostavljamo da nas između Čelsija i Totenhema čeka klasičan derbi, strah od poraza kod oba rivala, ali sa Kejnom ne znate, po nama "Pevci" su bolja ekipa od "Plavaca". Pre bismo njega probali plus nego Sona.

baner

Son Heung-min


Lik je kralj fantazija, dao je i gol prošlo kolo, može i da asistira, teško je prenebreći ga, ali na 6.5 nije lako ni odigrati plus. Da ipak pustimo da odmori jedne nedlje.

baner

Džejmi Vardi


Granica 6.5, Fulam je loš, ali ni Lester ne blista kod kuće. Gosti će se zatvoriti, ako ih "Lisice" načnu možda Vardi bude centralna figura, ali ima boljih opklada.


baner

Markus Rašford

Mi ćemo probati više. Jer, Sautempton je tim koji se neće braniti, mogli bismo da vidimo golove, moglo bi da bude prostora, kvota je odlična 2.65, isplati se rizikovati na engleskog reprezentativca.

baner

Mohamed Salah

Povratak Hadija, posle korone, gostuju Brajtonu, očekuje se da posle šamara od Atalante, Liverpul podigne glavu, samo Salah bi mogao recimo da odigra poluvreme i da ga onda Klop sačuva, pa je rizično.

baner


Sadio Mane

Ako vam je do igrača Liverpula, opet Mane, dobrih duh tima, on može sve, granica je 6.5, ali je i kvota veća, gol i asistencija bi Senegalca odveli do plusa, bolje Mane nego Salah, po nama.

baner

Pjer Emerik Obamejang

Čini nam se, kako igra Gabonac, ali i Arsenal, da on jedino iz penala može da postigne gol, a možda i to ne bude dovoljno. Arsenal uopšte nije veliki favorit protiv "Vukova" i minus na Obamejanga je dobar izbor.

baner

Rahim Sterling

Velika granica, ali i loš rival. Mnogi smatraju da će Siti razneti Barnli koji će verovatno biti i bez golmana Poupa, Sterling će igrati od početka, ali 1.75 nije dovoljno da rizikujemo.

baner

Kevin De Brujne

Ovde je veća verovatnoća da probije granicu, ako ih napune, on će sigurno biti među asistentima, a možda i postigne gol. Plaši nas što generalno, rizik nije vredan kvote, samo 2.05, i ako igrate nemojte preterivati sa ulogom.

baner

Raul Himenez


Ako da gol, probiće 4.5, mi smo skloni da verujemo da Vulvsi mogu makar do boda na "Emirejtsu", a da ne bi izgubili, verovatno će morati da savladaju golmana Lena. Zato Himenez nije loša opcija, kvota je 2.7 moglo bi da se proba.

baner

Timo Verner

I ovde je granica manja, igra protiv Totenhema, on nije baš često bio sa druge, veće strane margine, pa ni ovde baš ne bismo rizikovali, Murinjo zna da se brani.

Naša dva predloga su dakle Obamejang minus i Rašford plus...

E sada, ovo je nekoliko predloga za manje poznate igrače bez objašnjenja
 
Plus 6.5 Bruno Fernandeš Man Junajted Plus 5.5 Griliš Aston Vila

Minus 7.5 Marez Man Siti Minus 5.5 Ričarlison Everton Minus 5.5 Oli Votkins Aston Vila

Ne propustite