Fantazi EL - Ubacujte Kinsija dok mu nije porasla cena!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.01.2016.
16:23
Izvor: Sportske.net

Evo našeg predloga kada je u pitanju Crvena zvezda Telekom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom u petak dočekuje ekipu Fenerbahčea, a sve oči biće uprte u Tarensa Kinsija, novo pojačanje ekipe Dejana Radonjića od koga se mnogo očekuje u nastavku.

Zamenio je neprimetnog Rajana Tompsona koji je imao lošu epizodu u Zvezdi bez obzira na sav trud koji je uložio. Ipak, mi očekujemo da Kinzi svojim iskustvom i znanjem donese dosta Crvenoj zvezdi, i to u oba smera.

Na fantaziju vam može doneti dosta poena, a ne košta mnogo, svega 5,6 jedinica. Dobro poznaje igrače iz protivničkog tima, posebno Bogdana Bogdanovića sa kojim će voditi duel tokom ovog meča, zna sve njegove slabosti u odbrani i mogao bi vrlo lako da pređe 10-ak poena.

Pored toga, očekujemo dobro izdanje u odbrani u smislu par osvojenih lopti, eventualno blokada i skokova, tako da bi mogao da vam donese solidan indeks od 15-poena.

Dodajte na sve to i činjenicu da uživa da igra u "paklu" Pionira.

Što se ostalih košarkaša Crvene zvezde tiče, najviše bi po nekom utaljenom običaju mogao da donese Maik Cirbes (6,8), obratite pažnju i na Vasu Micića, mogao bi da odigra solidnu rolu, verujemo da će dobiti oko 20-ak minuta.

Novac za učešće u igrama uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici, ekipe prijavljujete OVDE, takmičenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina, a svoj učinak možete i uživo da pratite na sajtu FantasyNova.

Ne propustite