Fantazi EL - Traži se kraljeubica

Autor: Boban Filipović
četvrtak 22.12.2016.
11:55
Izvor: Sportske.net

Real je prošle sezone pao u Beogradu, hoće li to biti slučaj i danas?

Sportske.net/ALTAIStudio/Nikola Krstić
Sportske.net/ALTAIStudio/Nikola Krstić

Povezane vesti

Nezahvalno kolo za igranje zbog zgusnutog rasporeda, ali i zbog toga što više ne može da se pohvata da li će neko od igrača dobiti poštedu zbog paklenog ritma.

Iz tog razloga igraćemo samo besplatan turnir, mada za danas u ponudi imate još četiri gde se učešće plaća (novac uplaćujete u Soccer kladionici) i koji obuhvataju samo današnje četiri utakmice.

Prva utakmica 14. kola je istanbulski drebi između Galatasaraja i Efesa, kreće u 18h, što znači da do tad imate fore da sastavite tim. Sat vremena kasnije kreće sovjetski okršaj Žalgiris - Uniks, kao i duel između Crvene zvezde mt:s i Real Madrida. Današnji program zatvara meč Brose - Olimpijakos. Sutrašnji program kreće reprizom prošlogodišnjeg finala, CSKA u Moskvi dočekuje Fenerbahče, ranjeni Makabi ide na noge Darušafaki koja je u odličnoj formi, PAO je domaćin Baskonji, a Barsa Olimpiji iz Milana.

U prošlom kolu nisu igrali Teodosić i Legnford, De Kolo i Bogdanović su duže van stroja, Barnajnija nema već neko vreme, pola Barse je u bolnici, Printezis je od nedavno povređen, za Heketa je sezona možda i završena, Rudi Fernandez neće igrati u Beogradu jer je postao otac...

Sužen je izbor, no da probamo...

Na pleja ćemo Tajrisa Rajsa (6.4), jer 'Manekeni igraju pčajno u odbrani. Od njega će da kreće sve u igri Barse, koja čeka jedini tim koji je u goroj formi od nje.

Dvojku biramo 'navijački'. Iako Marko Gudurić (4.6) nije baš u najsjajnijoj formi, igramo na kartu motivisanosti protiv Reala. Setite se samo kako je doktorski odigrao prošle sezone protiv 'Los Blankosa' u Beogradu.

Kad je reć o trojci, Vil Klajburn iz Darušafake deluje kao dobro rešenje, ali je prolično skup (6.6), pa ćemp ipak isforsirati Marka Simonovića (4.4). Simke se ispromašivao u Pireju, trebalo bi da ga 'Delije' motivišu da se nišanske sprave podese.

Teško da Zvezda ima igrača koji može da sačuva Entonija Rendolfa (6.8), pa će on biti naš izbor za poziciju četiri.

Miroslav Raduljica je tokom karijere znao da izdominira u duelima sa Antom Tomićem, mada će imati i duele sa snažnijim Dorsijem. Možda je bolji izbor Aleks Tajus, koji košta isto (5.2) i kod koga može da preovlada da se dokaže protiv svog bivšeg klluba Efesa.

Prištedeli smo na ovoj stratnoj petorci, tako da za preostala tri igrača imamo dosta kredita. Ukazaćemo poverenje Bredu Vonamejkeru, Deriku Braunu i Paulijusu Jankunasu jer su u odličnoj formi i zato što naspram sebe neće imati rivale koji mogu da se pohvale 'bog zna kakvom' odbranom.

fantazi 14. kolo

Svako ko misli da može da napravi bolju ekipu, neka se prijavi na sajtu fantasynova.rs. Jedini uslov je da je punoletan.

Ne propustite