Evroliga fantasy - Krenite po 100 hiljada dinara!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.11.2015.
16:53
Izvor: Sportske.net

Kao i u prošlom kolu, i u ovom imate priliku da osvojite velike svote novca za samo 100 dinara uloga.

Twitter, Panathinaikos BC ‏
Twitter, Panathinaikos BC ‏

Povezane vesti

"Fantasynova.rs" nastavlja da organizuje takmičenja koja se organizuju prvi put u Srbiji, a to je igranje fantazi igara za novac.

Krenuli su sa Evroligom u prošlom kolu kada je nagradni fond bio 100 hiljada dinara, a tako će biti i u ovom, 6. kolu ovog takmičenja. 100 hiljada dinara je garantovani nagradni fond u ovom kolu, a on samo može da se poveća ukoliko bude bilo više od hiljadu učesnika.

Sve što treba da uradite da biste se prijavili za ovo takmičenje jeste da uplatite novac na vaš račun na "fantasynova.rs" nalogu (ukoliko već niste) i da uložite 100 dinara kako biste osvojili vredne nagrade.

Novac možete uplatiti u najbližoj "Soccer" kladionici u vašem mestu.

Prvo mesto nosi 22500 dinara, drugo je 14250 dinara, a biće nagrađen i takmičar koji bude na 108. mestu u ovom fantaziju. Dakle, velike su šanse da iskoristite ovu priliku i da dobijete novac koji kasnije možete podići u "Soccer" kladionicama, ili iskoristiti za uplatu na drugim fantazi takmičenjima koje vam nudi "Fantasynova".

Krajnji rok da se prijavite jeste četvrtak do 18:30, a OVDE se možete prijaviti za ovo takmičenje.

Na linku možete videti i da postoji fantazi takmičenje bez uplate u ovom kolu Evrolige, a novac koji dobijete možete iskoristiti samo u turnirske svrhe, dakle, ne možete ga podići u "Soccer" kladionicama sve dok ne učestvujete u turnirima sa garantovanim nagradnim fondom.

U ovom takmičenju nagrađuju se 100 najboljih, svi sa po 200 dinara.

Nije dozvoljeno učešće za mlađe od 18 godina.

Ne propustite