EL fantazi - Veseli ili Singlton, ili obojica?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.12.2016.
14:03
Izvor: Sportske.net

Četiri turnira su vam danas na raspolaganju, pa izvolite, pokažite se i pobedite nas u fantaziju na sajtu fantasynova.rs.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Danas su na programu još tri utakmice Evrolige, nakon pet jučerašnjih.

Galatasaraj će dočekati Milano, CSKA u derbiju igra protiv Barselone, a u večernjem terminu od 20:45 igraju Panatinaikos i Fenerbahče, još jedna utakmica koju jedva čekamo.

Pitanje za sve fantazere koji igraju na sajtu fantasynova.rs jeste koji turnir izabrati, a pre svega, koje igrače izabrati u vaš tim od osam igrača.

Nagrade vas ponovo čekaju, zato vi nemojte časiti ni časa, idite do najbliže Soccer kladionice i uplatite novac ukoliko već nemate na računu.

Mi vam izlazimo sa predlozima za današnji dan, a evo i naše ekipe:

PG - Teodosić se vraća, ali je pitanje koliko može. Da li će ga štedeti Itudis? Rizik je za nas, zbog toga biramo Tajrisa Rajsa (6,6). Prosečno do sada beleži 13,45 poena po meču, mogao bi da bude jedan od najboljih u Barsi protiv CSKA u derbiju.

SG - Idema na Vladimira Micova, imamo predosećaj da će biti dobar ovoga puta. Vredi samo 4 novčane jedinice, izvolite, pohitajte po njega, igra protiv Milana koji ima veoma slabu odbranu.

SF - Jako slaba konkurencija na poziciji broj 3 nas dovodi do Blejka Šilba za koga se nadamo da će takođe proraditi protiv Armanija. I on vredi samo 4 novčane jedinice.

PF - Kris Singlton igra sjajno, prosto je nezaustavljiv, videćemo kakva će to biti bitka protiv Veselog. On je naš pik, vredi 7.00.

C - Ekpe Judo, naravno. Imamo dovoljno novca da ubacimo njega u ekipu, vredi 7,6.

Od ostale trojice, biramo De Koloa koji se vratio u pogon, Nika Kalatesa i Ostina Deja.

fantazi

Uslov da igrate jeste da imate minimum 18 godina, a OVDE se prijavljujete za takmičenje.

Ne propustite