EL Fantazi - Traži se "kraljeubica"

Autor: Boban Filipović
četvrtak 09.03.2017.
12:23
Izvor: Sportske.net

Bez ikakvog uloga možete doći do nagrade, ukoliko "namirišete" ko će da pokida u 25. kolu Evrolige...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dvadeset najboljih takmičara na turniru na kom je učešće besplatno će se "ovajditi". Turnir se sastoji iz svih osam utakmica 25. kola Evrolige. Pet utakmica na programu je u četvrtak, tri u petak, što znači da imate fore da sklopite ekipu danas do 18h.

Pošto su pravila kristalno jasna, rešili smo da otkrijemo sve adute uz nadu da nečete baš sve prepisati.

Na pleja ćemo Bobija Diksona. Slukas je povređen, omačeni Amerikanac sa turskim pasošem će sigurno igrati više nego što je uobičajeno, naspram sebe će uglavnom imati Šenja Larkina kome defanziva nije jača strana. Uz sve to Fener igra kod kuće, Baskonija nije u zavidnoj formi, i plus je povoljan (5.0).

"Dvojku" će zauzeti Nando De Kolo. Jeste najskuplji (8.4), ali Galatasaraj je "boranija" za CSKA, nemaju Turci šta da traže u Moksvi.

Od svih niskih krila u ponudi samo jedno vredi iznad proseka, a to je Adam Hanga (7.0). Šaltali smo malo i primetili da Silven Landesberg (4.0) iz Makabija, koji je inače po vokaciji klasičan bek dobro igra u poslednje vreme. U Tel Aviv stiže Olimpija Milano, dakle polurevijalni duel dve "polupane" ekipe koje bukvalno ne igraju odbrane.

Evroliga je preko društvenih mreža ovih dana gurala klipove sa Paulijusom Jankunasom jer je ušao u top 10 najboljih strelaca ovog takmičenja svih vremena. Ispoštovaćemo i mi iskusnog Litvanca, koji je izuzetno povoljan (5.6) i nadamo se da će Žalgiris oboriti na pleća Panatinaikos i učiniti uslugu i sebi i Zvezdi.

Centar Efesa Brajant Danston (6.6) je u odličnoj formi, kao i ceo tim. Deluje da bi mogao da bude doba investicija protiv Bamberga koji gostuje na Bosforu.

Pošto Vasilis Spanulis verovatno preskače i Darušafaku, mesto u timu dobiće Erik Grin (4.8) koji ga odlično menaj na poziciji lidera Olimpijakosa. Bez Marka Simonovića (5.4) nema priče, Realu je u prvom ovosezonskom okršaju sasuo 20 poena, očekujemo sličan scenario i sutra uveče u Madridu. Priču zatvaramo sa maestralnim Derikom Braunom  (7.2) iz Efesa.

25 el


Za takmičenja se prijavljujete OVDE, učešće nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite