EL fantazi - Nije gotovo, i u petak možete osvojiti nagrade

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.12.2015.
13:01
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se fantazi Evrolige u režiji sajta fantasynova.rs, evo nove ponude, ali i naših saveta.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Juče se nismo proslavili, bili smo tek sedmi u konkurenciji gde su samo prva tri učesnika dobijala nagrade, a danas ćemo se odlučiti za neki turnir gde veći broj učesnika dobija novčanu nagradu.

U ponudi imate 5 novih turnira samo za petak, svi imaju garantovane sume, a mi ćemo pokušati da igramo tamo gde je najveća (10 hiljada) i gde je ulog samo 100 dinara. Slabost ovog turnira ogleda se u velikom broju učesnika, ali nisu ni tu male šanse za dobitak.

fantazi

Biće danas dosta kalkulacija među timovima, mnogima pobeda nije toliko potrebna, tako da obratite pažnju i na to kada budete sastavljali tim.

Upravo zbog toga veliki deo našeg tima biće iz duela Zvezde i Bajerna.

Evo našeg tima:

Visoki igrači Crvene zvezde bi danas mogli da se naigraju protiv Bajerna, zbog toga, a i zbog dobre forme, u timu su nam Miler, Štimac i naravno, Cirbes. Sa ovog meča izabrali smo još i Nihada Đedovića i Duška Savanovića, njihovo iskustvo igranja ovakvih utakmica je dovoljno da večeras odigraju dobru utakmicu.

Pored njih, odlučili smo se za Džastina Kartera (ne Džoša Kartera) iz Karšijake. Prošlu utakmicu je odigrao fantastično, imao je 30 indeksnih poena, verujemo da će nastaviti u takvom ritmu.

Pau Ribas iz Barselone je prošli meč dobio veliku priliku koju je u potpunosti iskoristio, očekujemo isto i večeras.

Za kraj, Leo Vesterman ide u tim kako bi popunio broj. Starter je u Limožu, dobija dosta minuta, tako će biti i večeras.

OVDE se prijavljujete za takmičenje, nije dozboljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite