EL Fantazi - Ima li smisla bez Tea?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 01.12.2016.
12:02
Izvor: Sportske.net

Teško da će valjevski čarobnjak ponoviti spektakularnu igru iz prošlog kola, ali i ako bude upola dobro igrao večeras kao prošle nedelje - isplatiće se.

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Novo kolo, novi izazovi.

FantasyNova ponovo izlazi sa bogatom ponudom, pruža Vam se nova prilika da ulinite praćenje evroligaških duela interesantijim, a tu su kao i uvek vredne nagrade.

Jedina besplatna igra PRVENSTVO počinje u 17h, obuhvata svih osam utakmica desetog kola, taj prvi meč između Uniksa i Armanija nije u ponudi za ostale turnire, tako da za najmasovniju igru morate malo da požurite.

'Manekeni' su defanzivno jedna od najtanjih ekipa, tako da se Kit Lengford nameće kao idelano rešenje. Jeste skup (8.0), ali čovek donosi skoro 24 poena u proseku.

Navikli ste već da zbog žestoke konkurencije u igri PRVENSTVO za nju ne otrkivamo sve karte, ali ćemo suptilno da vam uz Lengforda izbacimo još par predloga sa ostalih večerašnjih duela, pa možete da iskominujete.

Na današnjem dnevnom meniju u ponudi su još devet turnira, koji obuhvataju tri utakmice: Fenerbahče - Real Madrid, Brose - CSKA i Makabi - Efes.

Mi ćemo ekipu praviti oko Miloša Teodosića (8.4), on je taj koji bi trebalo da napravi razliku u Bambergu, mada valja podsetiti da je nemački šampion prošle sezone bio veoma tvrd orah za 'Armejce'.

Iz tog razloga na beka stavljamo Nikosa Zisisa, koji je inače plejmejker sa promešenom pozicijom u igrici. Iskusni Grk je prilično jeftin (4.6), indeks mu je u proseku dvocifren, a s obzirom da je jedan deo svoje karijere nosio dres Moskovljana, idemo i na kartu tog motiva više protiv bivšeg kluba.

Na poziciju trojke biramo Sonija Vimsa (6.6). Pamtimo mu jednu lošu rolu kada je "prodao" učinkom ispod svih očekivanja, sada deluje da se adaptirao , da je uhvatio zalet i da će biti jedna od glavnih napdačkih opcija protv Efesa koji u gostima ne igra naročito dobru odbranu.

Entoni Rendolf je dokazao da je dabl-dabl mašina, vodiće velike duele sa Janom Veselim, ali po nama je Amerkanac ne samo za klasu bolji igrač od 'Letećeg Čeha' , već je i u daleko boljoj formi, a uz to je nekim čudom, i po nama nejsasnim kriterijumom, dosta jeftiniji (6.4).

Kad je reč o centrima, Ekpe Judo nam je skup (7.2), Brajant Danston se nameće kao dobar izbor, što zbog cene (5.6), što zbog odlične forme , ali idemo na faktor iznenađenja sa Perom Antićem. Iskusni Makedonac je ekstra povoljan (3.6), a računamo i na njegovu ekstra motivaciju protiv Reala još od onomad kada ga je Felipe Rejes mučki udario dok je bio član Zvezde.

Iako ga ni malo ne volimo, gurnućemo Endjua Gaudloka (7.4) u ekipu pre novembarskoj MVP-ja Serhija Ljulja, za koga će biti zadužen odličan defaznivac Kosta Slukas u Istanbulu. Uzeće taj 'siledžija' brdo lopti i nabiće 20-25 indeksinh poena. Derik Braun (6.6) iz Efesa nas je kupio  na utakmici protiv Zvezde u prošlom kolu, imao je indeks kosrisnosti preko 30, pa računamo da je u dobrom ritmu, a naš 'džoker' i 'amajlija' biće Nikola Kalinić (4.0).

f10

Podsećamo Vas da pravo da se takmiče imaju samo startiji od 18 godina, novac uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici, a novo druženje zakazujemo za sutra.

Ne propustite