EL fantazi - De Kolo kolo vodi

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.04.2016.
17:04
Izvor: Sportske.net

Ove nedelje gradimo ekipu oko Nanda de Koloa, reprezentativca Francuske i košarkaša CSKA iz Moskve. Evo našeg tima za prve utakmice Top 8!

twitter@CSKABasketball
twitter@CSKABasketball

Povezane vesti

Kreće ono pravo, doigravanje u Evroligi donosi nam veoma bitne utakmice, svaka lopta je bitna i očekuje se da glavni igrači preuzimaju odgovornost.

O parovima četvrtfinala i samoj najavi ovog kola fantaziranja ste mogli da pročitate OVDE, a sada je na nama da vam pomognemo u sastavljanju tima.

Pomenuli smo vam sinoć, očekujemo da CSKA vodi glavnu ulogu protiv Crvene zvezde, a pored toga uvek treba očekivati da Miloš Teodosić i Nando De Kolo "vode kolo" u ovom meču.

Nema štednje novca na njih dvojicu, idu obojica u tim.

Bogdan Bogdanović podiže formu i to u velikom stilu, preuzima odgovornost kada je to potrebno, nema problema sa povredama i otkako se povredio Jan Veseli više lopti ide ka njemu. Protiv Real Madrida je znao da odigra sjajne utakmice u prošlosti, pa i on ide u naš tim. Koštaće vas 6,4, nešto iznad proseka.

Rajan Broekof bi mogao da bude dobar izbor na poziciji 3, veoma je jeftin (5,2), a i u dobroj je formi, ima prosek od 10 indeksnih poena u poslednje dve utakmice. Konstantan je tokom cele sezone, treba toliko poena očekivati od njega i ovoga puta.

Pozicija 4, Džejms Gist. Košarkaš Panatinaikosa je u naletu, a protiv Laborala bi mogao da dođe do izražaja. Prosečno beleži ove sezone malo preko 11 indeksnih poena, u poslednja dva meča u Evroligi beležio je 15,5 pa je dobra akvizicija za vaš tim. Košta 5,6.

Prosto su primamljivi igrači Barselone u prvom meču protiv Lokomotive. Očekujemo od centara mnogo pošto Lokomotiva kuburi sa visokim igračima, Džoi Dorsi je pravi izbor, a i jeftin je, 5,2.

Fale nam još dva igrača na poziciji krila/krilnog centra i jedan na UTL. Felipe Rejes ide na krilnog centra, i on je ispod proseka sa cenom, 5,8. Odličan je tokom čitave sezone u Evroligi, odličan je kada je to najpotrebnije, a izostanak Jana Veselog u ekipi Fenerbahčea je odlično za njega i verujemo da bi mogao da proradi i danas protiv tima koji bude izveo Željko Obradović.

Pozicija UTL nam donosi dilemu, centar ili plejmejker, a mi smo se odlučili za Maika Cirbesa. Iako ne igra u najboljoj formi, uvek od njega možete očekivati veliki broj indeksnih poena. Od njega zavisi igra crveno-belih, bez njega nikako ne mogu da se nadaju uspehu. Zbog toga, očekujemo da se polako vraća u prepoznatljivu formu kada je najpotrebnije.

Dakle, evo našeg tima:

fantazi

Da čujemo vas i vaša mišljenja...

Novac za učešće uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici, ekipe prijavljujete OVDE, takmičenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina, a svoj učinak možete i uživo da pratite na sajtu FantasyNova.

Ne propustite