EL fantazi - Da probamo sa Spanulisom?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.11.2016.
11:59
Izvor: Sportske.net

Sedam turnira u ponudi za današnji dan, ukoliko budete pametniji i srećniji od drugih, možete osvojiti dosta novca.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Fantasynova.rs vam i danas donosi veliki broj turnira što se tiče Evrolige, kao i uvek, imate priliku da zaradite solidne količine novca ukoliko pokažete znanje.

Imate samo tri utakmice u ponudi, što vam daje veće šanse da izaberete prave košarkaše.

Preostale tri utakmice u Evroligi su:

CSKA-Real Madrid
Baskonija-Fenerbahče
Galatasaraj-Olimpijakos


Tipujemo na CSKA, Fener i Olimpijakos, imajući to u vidu naš tim biće zasnovan na igračima iz pomenutih timova.

PG - Nećemo ni ovoga puta zaobići Miloša Teodosića. Najbolji igrač Evrolige u oktobru nastavio je sa dobrim partijama i u novom mesecu, nadamo se da će ponovo uspeti da sruši stare poznanike iz Real Madrida. Skup je, vredi 7,6, ali nadoknadićemo drugim igračima zaostatak u kasi.

SG - Vasilis Spanulis je u odličnoj formi, nadamo se da će biti u takvoj i protiv Galatasaraja u Istanbulu.

SF - Nastavljamo sa igračima Olimpijakosa, odabrali smo Kostasa Papanikolaua. Na ovoj poziciji nećete pronaći previše igrača koji bi mogli da "pokidaju", možda Rudi Fernandez, ali više se uzdamo ovoga puta u Grka. Pored toga, jeftiniji je, samo 5 novčanih jedinica.

PF - Kajl Hajns iz CSKA bi mogao da pokaže sav svoj kvalitet u meču protiv Real Madrida. Ove sezone u Evroligi igra najviše u proseku nakon Teodosića i De Koloa koji su vođe ovog tima, a i po indeksnim poenima je među pet najboljih sa 12,2 prosečno. Nije ni skup, 5,4.

C - Ekpe Judo je i ovoga puta naš izbor. Kod Željka Obradovića igra najviše od svih igrača, čak 32 minuta po meču. Pored toga, najbolji je i po indeksu, prosečno beleži preko 18 poena, jednostavno ga morate birati i ovoga puta. Njegova ekipa igra protiv Baskonije u gostima, nadamo se da će imati makar 20 poena.

Ostala trojica u našem timu su Mohamed Ali, Tornike Šengelija i Ostin Dej.

fantazi

OVDE se prijavljujete zatakmičenja, nije dozvoljeno mlađima od 18 godina, a igra se podpokroviteljstvom kladionice "Soccer".

Ne propustite