Čudesna priča tate Penroza! Gostovanje, voz, 38 sati čekanja i skudeto sa Lacijalima!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.05.2019.
19:14
Izvor: Sportske.net

Sve ovo dogodilo se za dan i po, imaće o čemu da priča Hugu!

Instagram
Instagram

Povezane vesti

Mat Penroz je običan momak, obožava fudbal, njegova devojka mrzi igru, ali iz ljubavi je prihvatila život svog verenika. Mat je veliki navijač Brajtona, takav da je putovao pre dva dana u južni London kako bi gledao prijateljski meč svog tima protiv Čarltona.

Ne bi bilo čudno da se Grejs te večeri nije porađala, ali tu priča počinje.

Ona je dobila trudove, odvezla se do bolnice i javila Matu koji se vozom uputio nazad u Brajton. Ali, kada je stigao u bolnicu, Grejs još nije počela da se porađa, no, zadržana je, pa se Mat vratio kući da uzme potrepštine.

Ako ste mislim na nešto što je trebalo budućoj majci, ne, doneo svoj laptop.

Onda je krenuo maraton, jadna Grejs se porađala 38 sati, a sve vreme je Mat igrao "Fudbal menadžer".

"Jasno da sam tako nešto očekivala, moj momak je nenormalan, ali bilo me je sramota od drugih žena, medicinskih sestri i lekara"
, priča srećna majka.

Mat objašnjava da Lacio nije mogao sam, bila je to njegova poslednja sezona na klupi rimskog kluba, za pet godina je uspeo da osvoji dva skudeta. Poslednji upravo u bolnici, za više od dan koliko je trajao porođaj uspeo je da odigra poslednjih pola sezone.

"Znam da neću imati toliko vremena, sada kada je Hugo došao na svet, ali ipak moraću deo vremena da posvetim Đenovi, to je moj novi klub",
kaže novopečeni otac i menadžer Ligurijana.

Grejs smatra da neće biti lako.

"On je nemoguć, mrzim tu igru kao i fudbal, ali je opsednut. Ume da me prestraši kada iznenada vikne dok igra FM ili proslavlja gol, sada mora da se kontroliše zbog bebe", dodaje ova devojka koja otkriva da će se par uskoro venčati, a da je ipak popustila da to bude tematsko venčanje, posvećeno Brajtonu, ali i FM.

A valja proslaviti i titule sa Laciom, oni ih osvajaju periodično, jednom u pola veka...

Inače, Mat ima 24 godine, toliki je fan FM, da mu kompanija besplatno šalje primerak igre...

Ne propustite