Završavamo prvu fazu Mundijala, još nije kasno da se opremite

Autor: Pavle Knežević
sreda 27.06.2018.
10:09
Izvor: Sportske.net

Nije teško naći šta fali od opreme, pa još sa posebnim popustom kad igra Srbija...

Epa/Bernd Weissbrod
Epa/Bernd Weissbrod

Povezane vesti

Prva faza Svetskog prvenstva ulazi u samu završnicu, ali, kako nam reče Romelu Lukaku pre neki dan, Mundijal počinje tek kada se izađe iz grupe. A da li će Srbija izaći iz grupe? Veliko je pitanje, mora mnogo stvari da se poklopi, ali svi verujemo. Ili bar na glas kažemo da verujemo.

Albumi su valjda popunjeni ili jako blizu toga, jer je stvarno vreme. A kako stojite sa dresovima? Dres Srbije pušten je u prodaju neposredno pred početak Mundijala, tako da je razumljivo da ga nisu svi nabavili na vreme, ali još nije kasno.

Najbolja stvar od svega je što se dresovi sada mogu naći na popustu. U web shopu i prodavnicama Intersporta ceo fudbalski asortiman trenutno je na popustu od 20 do čak 70 odsto. A ako tražite navijački rekvizit za odlučujući duel sa Brazilom, na dan kada igra Srbija vaša kupovina biće nagrađena popustom od 30 odsto na pune cene artikala iz kategorije „fudbal“.

Pored crvenih i belih dresova, svoju rekreaciju možete obogatiti i zvaničnim Adidas Telstar loptama. Ne samo originalnim (CE8083), nego i replikama u tri cenovne kategorije – CE8091, CE8096 i CE8099. Verujte, svaka je idealna za bilo koju vrstu fudbalice.

Ako vam trebaju fudbalski artikli, pratite Intersport na Facebooku, ali i Instagramu, Twitteru, Youtubeu, Google Plusu, LinkedInu i pratite pogodnosti koje se nude iz dana u dan, ali i takmičenja sa raznim nagradama.

Navijajte za Srbiju, igrajte fudbal i opremite se u Intersportu.

 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak