Venger otkrio slabu tačku Engleza!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 26.06.2018.
16:59
Izvor: Sportske.net

Venger nije jedini koji je to primetio, nedavno je identičan komentar dao i Rio Ferdinand.

EPA-EFE/RITCHIE B. TONGO
EPA-EFE/RITCHIE B. TONGO

Povezane vesti

Kajl Voker je okarakterisan kao najslabija tačka engleskog tima po mišljenju Arsena Vengera koji je izjavio da "on nije pravi defanzivac".

Englezi su se kvalifikovali u nokaut fazu na Mundijalu pobedama protiv Tunisa i Panama, a predstoji im finalna utakmica protiv Belgije, koja će definitivno biti prvi pravi test za Engleze na ovom prvenstvu.

Venger veruje da će tek sada bek Mančester sitija osetiti pravi pritisak kada ga napadnu zvezde poput Azara, raspucanog Lukakua i njegovog saigrača iz Mančester sitija, De Brujnea.

Voker je prebačen sa desnog beka u srce odbrane zajedno sa Stounsom i Megajerom, iz razloga što je na poziciji desnog beka/krila odlični Tripije.

"On nije pravi defanzivac, pogotovo ne centralni defanzivac. On može da prouzrukuje greške u odbrani, koji se ne bi toliko videle ako bi igrao na desnom beku", izjavio je Venger.

Rio Ferdinand je njegovu igru komentarisao kao "katastrofalnom" nakon što je bio direktni krivac za penal protiv Tunisa u prvoj utakmici na Mundijalu.

"Ovo je nova pozicija za mene. Naravno, još uvek učim", pokušava da se odbrani bek Mančester sitija.

"Malo je drugačije, ne idem toliko napred koliko sam navikao i što je bio veliki deo moje igre, ali dokle god sam na terenu i dokle god Engleska pobeđuje, ja sam prezadovoljan", dodao je Voker.

Vokera je u srce odbrane gurnuo Tripije. On je sve impresionirao sa svojim fantastičnim pasovima i centaršutevima.

Tripije je te zasluge preneo na saigrače koje ima u Totenhemu i posebno je istakao Eriksena koji mu je dosta pomogao.

Voker bi mogao da odmori protiv Belgije, pogotovo zato što ima žuti karton, a šansu bi mogao da dobije Erik Dajer.

Ne propustite