Uživo sa Crvenog trga - navijača sve manje...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 05.07.2018.
20:30
Izvor: Sportske.net

Kako se Mundijal bliži kraju, tako ima sve manje navijača na ovom velikom "vašaru".

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Moskva je bila prestonica fudbala prethodnih 20 dana, a kako se Mundijal bliži kraju, sve je manji broj turista i navijača koji su došli u glavni grad Rusije kako bi pratili jedan od najbitnijih događaja.

Prethodnih dana ulice su bile ispunjene navijačima, posebno se to odnosi na Crveni trg, a danas nešto drugačija situacija.

Kolumbijci koji su činili ogroman deo turista su uglavnom otišli kućama nakon ispadanja njihove reprezentacije, verujemo da su Rusi navijali da oni ostanu još koji dan i da njihova reprezentacija izbaci Englesku kako bi ruski turizam imao dodatne finansijke koristi.

To se nije desilo, od južnoameričkih navijača (koji su bili daleko najbrojniji na ovom Mundijalu), ostali su Brazilci čija je reprezentacija i dalje u igri za trofej, a Urugvajaca nema u tako velikom broju kao što je bilo Kolumbijaca ili Argentinaca.

Ima navijača koji su ostali bez obzira na ispadanje njihove reprezentacije, poput Meksikanaca koji su danas bili veoma brojni, Kolumbijaca, a prisutni su i dalje Kinezi i Arapi.

Pogledajte u nastavku par fotografija sa Crvenog trga koje nam je poslao naš Pavle Knežević koji se nalazi na licu mesta.

Crveni trg

Moskva

navijacica argentina

Meksiko navijaci

Crveni trg


Ne propustite