Upitan i Kolarov za naredno okupljanje: "U ozbiljnim sam godinama, ima vremena..."

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.06.2018.
23:52
Izvor: Sportske.net

Da li će Aleksandar Kolarov i ubuduće predvoditi našu reprezentaciju na terenu?

Beta/AP Photo/Mark Baker
Beta/AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

Aleksandar Kolarov je nakon meča rekao da je ekipa bila dobra danas i da smo morali da rešimo pitanje prolaska u drugu rundu Mundijala na utakmici protiv Švajcarske.

"Znali smo da je protivnik jak, da je to teško vađenje, ali sam verovao. Prišli smo tako utakmici, morali smo da dopustimo Brazilu da ima posed, želeli smo da imamo aktivan rezultat. Sve ostalo je neka dalja analiza. Na kraju se ispostavilo da nam je bio dovoljan bod protiv Švajcarske", rekao je kapiten.

Ono što je potrebno reprezetnaciji jeste kontinuitet u rezultatima, sledi Liga nacija, pa kvalifikacije za Evropsko prvenstvo na kojem se nadamo da ćemo igrati.

"Podrazumeva se da smo se borili, igrali smo maksimalno, tu su ta tri boda. Žao mi je što smo završili prvenstvo. Bitno je da odemo na Evropsko prvenstvo i da nađemo kontinuitet. Nadamo se da će u budućnosti biti osmina finala i četvrtfinale", rekao je on.

I on je komentarisao da li će biti u reprezentaciji u narednim godinama.

"Ne znam, u ozbiljnim sam godinama, osećam se dobro. Ako budem mislio da mogu da pružim nešto reprezentaciji, igraću, a ako ne budem, onda će mi biti teško, ali neću biti sebičan prema drugima, završiću. Do sledeće utakmice ima tri meseca, pričaću sa ljudima iz saveza, ima za to vremena", rekao je on.

Večeras je Mladen Krstajić napravio par promena u sastavu, da li je on bio iznenađen?

"Nisam bio iznenađen, čuo sam da će biti promene. Ne možemo da sudimo trenerovoj zamisli, i da je mene ostavio, poštovao bih tu odluku", rekao je on.

Na kraju, ponosno može da kaže da je bio kapiten dobre selekcije.

"Osećam kao kapiten da su momci bili na nivou i na terenu i van njega. Krivo mi je što smo ispali, mogli smo da prođemo, ali to je fudbal. Treba da nastavimo i da nađemo kontinuitet", rekao je on.


Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markyc
Thursday, 28.06.2018
13:04

Samo da ostane dobra atmosfera i dalje, da ne bude opet osam godina pauze! Setimo se Hrvata, oni su 2014. ispali iz grupe pa evo sta sada rade. Samo glavu gore!

avatar
JC\'90
Thursday, 28.06.2018
07:44

Ako su pametnic svi stariji da se povuku iz repke, pa i Matic. I da prepuste omladincima koji ce bar dati srce na terenu i ako su sve izgubljeni, ali sa godinu dve konstantnog igranja, navicice se.

avatar
JAKOBREEE
Thursday, 28.06.2018
00:35

Hajmo ljudi budimo realni, nemojmo biti snobovi, vrlo korektno prvenstvo za nasn bez velikog brukanja bez padanja u mentalitetu sto se tice odustajanja...utakmice su bile neizvesne i tvrde..do kraja smo uzivali i nadali se preokretima..to je to! Pa ne moze ni Swedska ili Nemacka da se nada u kosarci da osvoji olimpijadu pa se raduju svakoj pojedinacnoj pobedi i drze se zajedno. Pre polaska svi pricali primicemo gol razliku 0:12 .. bla bla..a sad se kritikuju sto nisu pobedili Brazil eeeeeee...ziveli!

avatar
Gogi-11
Thursday, 28.06.2018
00:14

I ovaj ponosan,....