Umešala se mama, Mesi se rasplakao!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.06.2018.
18:50
Izvor: Sportske.net

Niko ne voli više od njega da osvoji Mundijal...

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Lea Mesija teško pogađaju kritike navijača Argentine i to nije slučaj od juče. Optužuju ga da dolazi preko volje, da se ne trudi, da je drugi igrač u odnosu na onog iz Barselone.

Oglasila se njegova majka Selija Kućitini.

"Ne možete više od njega da želite pobedu na Mundijalu. On je opsednut time da Argentini donese titulu prvaka sveta"
, kaže mama Mesi.

"Nije istina da se ne trudi, kako to možete da kažete. Znate li koliko ga boli da čita takve gluposti. On plače i sekira se uvek i zbog Argentine i zbog takvog odnosa javnosti", dodaje gospođa Kućitini.

U svakom slučaju Argentini će biti potrebno više od Mesijevih suza, u četvrtak od 20 časova u derbiju protiv Hrvatske. "Gaučosi" su startovali mršavim remijem protiv Islanda, Mesi je promašio penal, "Kockasti" sa mnogo samopouzdanja ulaze u meč posle pobede protiv Nigerije.

Ne propustite

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Comy
Wednesday, 20.06.2018
20:17

Ajmo messi unisti nas sutra.I Prosinecki je rekao sinoc da si daleko najbolji igrac u povijesti I neponovljiv!

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 20.06.2018
19:45

Place,jer zeli da ga smatraju najboljim na svetu,a tako ga niko nece smatrati,ako ne osvoji nesto van Barselone,a da ima neki uticaj u tom osvajanju,a ne 1 gol Nigeriji,ali shvata da ne moze da ima uticaj,jer bez najboljih veznih igraca ikada i jos bez vanserijskih pomagaca u napadu,on ne moze Romu proci,niti Island pobediti. Ostace upamcen kao vrhunski igrac,nesto tipa kao sto se sada secamo,eto da kazem Sevcenka. Postogao dosta u jednom klubu,u drugim klubovima mizeran ucinak i za reprezentaciju je doduse uradio koliko je mogao,ali Ukrajina bas nije imali nikog da mu pomogne,dok Mesi ima njih 10,ali tu je jos jedan njegov proble,jer on nije ama bas nikakav predvodnik i posle ovoliko neuspeha ne moze ni postati,jer mu niko vise ni neveruje,sto je svojim ocajnim igrama zasluzio.

avatar
Stefoon
Wednesday, 20.06.2018
20:07

Decko ti poredis Mesija sa Sevcenkom?

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 21.06.2018
09:08

Decko,nista Mesi nije bolji od Seve! Seva kidao u Milanu,uzimao LS,kupove,ligu,osvojio ZL,vodio koliko je god mogao jednu smesnu Ukrajinu i na SP i na EP,a igrao u neuporedivo tezoj ligi,gde si imao verovatno najbolje igrace sceta na okupu u par klubova. Mesi van Barse i bez najboljih igraca na drugim pozicijama ne postoji,da ga stavis u Eibar ne bi izbacio Partizan u dvomecu i kao takav,on je samo jedan dobar igrac i nista vise.

avatar
Boixos_Nois
Wednesday, 20.06.2018
20:36

Nije prošao Romu ali je prošao Čelzi koji je jači klub od Rome. Bez najboljih veznih igraca ikada i jos bez vanserijskih pomagaca u napadu? LOL

Mesi osvojio ove sezone titulu Primere, bio najbolji strijelac i asistent sa Pikeom, Rakitićem, Paulinjom, Denisom Suarezom, Alkaserom, Suarezom pored Realovog tima sa Marselom, Ramosom, Krosom, Iskom, Modrićem, Bejlom. U Barse u prvoj postavi igra Dembele, a u Reala na klupi sjedi Bejl pa Messi opet šuti, igra i osvaja titule i ne žali se da ima lošije suigrače.

Pazi sad ovo: Messi 2012 godine postiže 91 gol iako je imao iza sebe Xavija, Iniestu, a pored je imao Telja, Kuenku i Pedra. (VIlja slomio nogu i nije igrao pola godine)

A Ronaldo ima Krosa, Modrića, Iska, a pored sebe Benzemu i Bejla + jedno vrijeme i Jamesa i opet nije bio ni blizu takvog učinka. Messi da igra u ovom današnjem Realu davao bi 100 komada godišnje.

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 20.06.2018
19:38

Ljubi ga Majka I boix 😂😂😂

avatar
Boixos_Nois
Wednesday, 20.06.2018
20:21

Not. Jedan je Diego Armando Maradona!

Druga stvar je što ja volim spuštati fanove Ronalda u raspravama Messi/Ronaldo :)

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 20.06.2018
19:25
avatar
NIKE
Wednesday, 20.06.2018
18:56

Plači mala plači, titula je ostala na Rači