Trijumf "Orlova" kroz prizmu domaćina - Neki su videli "remek delo", drugi "najdosadniji meč"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.06.2018.
13:30
Izvor: Sportske.net

Različito su ruski mediji videli dešavanja na utakmici Srbija - Kostarika. Neki su u prvi plan stavili majstoriju Aleksandra Kolarova, drugi tvrdili da je meč bio "najdosadniji od početka turnira".

Beta/AP Photo/Mark Baker
Beta/AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije odigrala je u nedelju prvu utakmicu na tekućem Mundijalu u Rusiji i ostvarila istorijusku pobedu nad Kostarikom.

Gol Aleksandra Kolarova u ranoj fazi drugog poluvremena rešio je pitanje pobednika i omogućio "Orlovima" da prvi put od osamostaljenja države jedan Mundijal otvore trijumfom.

Ruski mediji posvetili su pažnju uspehu reprezentacije Srbije, ali su izveštači tamošnjih portala i novina imali različita viđenja stvari.

Tako je "Sport Ekspres" izvestio o "remek delu" Aleksandra Kolarova, rekordu Branislava Ivanovića i činjenici da Kejlor Navas "nema čarobni štapić".

Sa druge strane, u izveštaju "Šampionata" navodi se da je duel na "Kosmos Areni" bio "najdosadniji na šampionatu", te da jedna lasta ne čini proleće, što se odnosilo na Kejlora Navasa i reprezentaciju Kostarike.

Portal lista "Izvestija" kratko je preneo da je Srbija savladala Kostariku rezultatom 1:0 i da je viđena velika borba u kojoj je na momente "varničilo".

Za ljubitelje fudbala u Srbiji svakako je najvažnije to što su "Orlovi" savladali Kostariku i upisali tri boda, pa sada u sjajnom raspoloženju i izabranici Mladena Krstajića i čitava nacija čekaju duel sa Švajcarskom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Monday, 18.06.2018
14:37

Ma sta znaju Rusi sta je fudbal, i sport generalno. Nas da ima kao njih bili bi nedodirljivi u svakom sportu, njih nigde nema.

avatar
kizito
Monday, 18.06.2018
13:56

Pa ko je bio lud pa i pomislio da se protiv Kostarike moze igrati neki spektakularan fudbal

avatar
adidas forever
Monday, 18.06.2018
13:48

Jedna je stvar što je to za nas bio veoma bitan meč, pa smo u njemu 'videli' sve i svašta, druga stvar je šta je mogao da vidi svako objektivan i nepristrasan. A mogao je da vidi sjajan gol Kolarova u jednom vrlo dosadnom meču, najdosadnijem u dosadašnjem delu SP ili jednom od 2-3 najdosadnija (stvar ukusa).

avatar
Sasha_Voj
Tuesday, 19.06.2018
07:46

Meni je iran Morocco bio najdosadnija utakmica. 15 minuta na kraju samo valjanje i nista drugo.

avatar
riquelme10
Monday, 18.06.2018
13:41

Zato je bila zanimljiva Rusija-Saudijska Arabija (ubjedljivo najlosija). I pored 5 golova sto su dali vidi se da su Rusi preocajni, a o saudijcima ne treba ni pricati ljudi su vise igrali van granica terena nego u terenu.