Tošić: "Treba da ostanemo pozitivni, nemojte da nas kritikujete"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 04.06.2018.
23:18
Izvor: Sportske.net

Priznaju srpski reprezentativci da nije sve bilo kako treba u porazu od Čilea. Nisu svi hteli pred novinare.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nisu srpski reprezentativci bili previše raspoloženi posle poraza od Čilea, priznaju da nije sve delovalo kako treba, uveravali su nas da će sve biti bolje, a Duško Tošić pozvao je medije da ne kritikuju igrače.

"Sigurno je da nismo delovali kako treba. Ima više lošijih nego dobrih stvari. Izašli smo iz jakih treninga. Treba da napravimo analizu i vidimo gde smo grešilo. Nije to sve delovalo kako treba. Ne treba da imamo brigu jer je tek prva utakmica, bolje je sad nego na prvoj utakmici na šampionatu. Treba svi da budemo pozitivni i mi i vi (novinari), da nema kritike jer je teko početak. Biće sve kako treba", rekao je Tošić novinarima posle meča.

Šta tačno nije bilo dobro?

"Ima dosta segmenata. Ne mogu sad da izlazim u javnost šta i kako, ali nismo bili ekipa. Bilo je više lošijih nego dobrih stvari. Tu je selektor da vidi gde smo grešili. Treba da napravimo dobru analizu. Ne treba da brinemo, imamo još 15 dana do prve utakmice. Mislim da će to izgledati vrlo dobro. Neće nas ovaj poraz poremetiti", rekao je Tošić posle utakmice.

Ni Dušan Tadić nije bio previše kritičan.

"Svaka prijateljska utakmica može da donese nešto. Pogotovo mislim da može iz poraza mnogo više da se izvuče nego iz pobeda. Mislim da imamo dosta vremena i ne treba praviti paniku, treba da budemo mirni i da se pripremamo za Kostariku", rekao je Tadić.

Može li ovaj poraz psihološki da utiče na ekipu?

"Ne može. Ovo su prijateljske utakmice, služe za uigravanje. Bilo je mnogo novih igrača. Sve su to normalne stvari. A šta raduje? Mislim da smo imali nekih šansi. Ima dosta da se analizira, bilo je nekih dobrih, nekih loših stvari. Konkretno, iz ovog ugla ne bih znao šta da kažem, ali mislim da ćemo izvući dobre pouke", rekao je Tadić.

Kako se Sergej uklopio? Ne samo večeras, nego i na treninzima?

"Jeste da nije igrao dugo sa nama, odigrao je samo jednu utakmicu ako se ne varam. On je inteligentan dečko, mislim da će se uklopiti na najbolji mogući način. Tu smo i mi stariji da mu pomognemo da se uklopi što bolje, tako on je inteligentan dećko. mislim da će na najbolji mogući način da se uklopi", rekao je Tadić.

Kapiten Aleksandar Kolarov samo je odmahnuo prema novinarima i rekao "hvala, hvala", dok su njegov zamenik Nemanja Matić, kao i Sergej Milinković Savić samo prošli pored predstavnika medija iz Srbije.

Naš specijal o Mundijalu možete čitati OVDE!

Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thuram
Tuesday, 05.06.2018
17:50

Znaci kada ste dobri, onda da hvalimo, a kada ste losi, tada da cutimo. E, sremoto jedna, kunes se u Srbiju a nisi se oznojio do kraja utakmice. Sram te bre bilo Tosicu!

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 05.06.2018
10:34

Realno Dule, samo lagano, ti odes kuci i malo se poigras sa JK, na racun ti sedne po koje milionce i svi srecni i zadovoljni, sto bismo mi sad kritikovali nesto, sve je super

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 05.06.2018
10:25

Nista vam ne zameramo jer ne ocekujemo nista

avatar
Драган Ужице
Tuesday, 05.06.2018
07:25

Чини ли се и вама да смо ову причу слушали и на неким ранијим шампионатима.

avatar
Čeki
Tuesday, 05.06.2018
00:36

Ovu poslednju trojicu sto su se ovako poneli na avion i mazad za Srbiju i pozvati nekog drugog. Kakav je to neprofesionalizam.

avatar
svojnasvome
Monday, 04.06.2018
23:52

Kolarov splavar koji glumi manekena i boli ga za repku....pa čoveče Liverpul preko njegove strane dao sva četiri gola u polufinalu LS a on nama neka perjanica

avatar
La bestia negra
Monday, 04.06.2018
23:44

Zasto bi vas kritikovali kad znamo da nemate pojma jos od Antica,ovde ce i bod na prvenstvu biti puna kapa.

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 04.06.2018
23:31

Ljudi budite pametni, igrajte na Kosta Riku, 4.2 kvota. Univcite njihovo neznanje, da bar u debaklu imamo i neku korist. Sve su ovo polu igraci.

avatar
Amar Zornic
Monday, 04.06.2018
23:30

Iz danasnjeh meca jedino sto se moglo videti je to da Milenkovic , Grujic , Zile , Radonjic jednostavno jos uvek nisu materijal za najvece domete . Pravi se neka atmosfera da je Bleki doktorirao a Tosic gresio al kad pogledate dve situacije kad onaj lik masi prazne golove , oba puta je Bleki trebao biti na njemu . Trenutno je Veljkovic apsolutno iznad ostalih stopera koje imamo ali i on je neiskusan za ovakvo prvenstvo

avatar
Колатерална Штета
Monday, 04.06.2018
23:23

Tošić ubedljivo najlošiji na utakmici...