Tite ne želi da priča o svom timu kao favoritu za osvajanje Mundijala

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.06.2018.
11:53
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Brazila Tite bio je zadovoljan igrom svog tima u sinoćnoj pobedi nad Srbijom i dodao da i pored eliminacije Nemačke ne želi da svoju ekipu stavlja u prvi red favorita za osvajanje Svetskog prvenstva.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Brazil je sinoć u Moskvi sa 2:0 pobedio Srbiju i tako se plasirao u osminu finala Svetskog prvenstva, a Tite je rekao da će po dolasku u hotel popiti piće, kako bi se opustio.

"Svetska prvenstva uvek ispolje nešto drugačije. Velika su očekivanja od nas, bitno je samo da rastemo. Uvek bih voleo da igramo kao protiv Hrvatske i Austrije uoči Mundijala. Morate da imate vremena čak i na ovako važnom takmičenju za jačanje timskog duha. Ovo je sada nova faza, a pre smo imali prijateljske mečeve i sada grupnu fazu. Neke stvari možete da ubrzate možda, ali ne smete da preskačete korake", rekao je Tite posle utakmice.

"Moraću da popijem jednu kaipirinju da bih se dodatno opustio", rekao je on i potom dodao da od svog tima očekuje samo bolje igre.

"Morate da osetite svlačionicu, ako je nešto preterano da to smanjite, a ono slabije da pojačate. Ovo je ono što očekujemo i sada samo idemo na gore", rekao je Tite.

Upitan da prokomentariše igre napadača Gabrijela Žezusa koji još uvek nije postigao gol, Tite je rekao da i dalje ima veru u njega, s obzirom na to da je on najbolji strelac "karioka" od kada je preuzeo selekciju.

"Napadači žive od dobrih mečeva i golova, ponekad realizuju šanse, nekad ne. Videli ste šta je uradio Tijago Silva posle prekida, to je fudbal. Kao trenera me najviše iscrpljuje da ostavljam sjajne igriče na klupi, poput Roberta Firmina. Uvek kažem da budu spremni, nekad će izaći na teren, nekad će biti na klupi, ali bitno je da uvek budu na maksimumu", rekao je Tite.

Brazil će u osmini finala Svetskog prvenstva igrati protiv Meksika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kokorayko
Thursday, 28.06.2018
14:35

Kakva titula, smešan tim, pa vi protiv potpuno raspale Srbije ste imali tri, četiri šuta na gola.
Ispadate u četvrtfinalu najverovatnije

avatar
NikkiCFC
Thursday, 28.06.2018
17:24

Ako im dodje Engleska posle Meksika verovatno ulaze u polufinale ali protiv Belgije verujem da ispadaju da Azar pokaze Nejmaru ko je ko.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 28.06.2018
11:55

Zato sto nisu, sa ovom padalicom kao glavnom zvezdom zaista nisu

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 28.06.2018
12:09

Ta padalica i nema uticaj na repku koliki imaju Mesi i Ronalno na svoje. Ne zavisi mnogo od njega, ne branim ga, mnogo se folira, ali tu ima brdo vrhunskih igraca.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 28.06.2018
14:59

Po mom misljenju ima ogroman ali ne direktno fudbalski uticaj. Sve se vrti oko njega i puno se ocekuje a u sustini samo zatvara prostor drugima. Kada je on los a to nije bas retko, tim je katastrofa jer ce on pokusavati i neuspevati do smrti.