Tandem Bjeković-Mateus ponovo zajedno, ovako su ocenili učinak Srbije na Mundijalu

Autor: Darko Mitrović
petak 29.06.2018.
23:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Imamo li razloga za optimizam?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Za reprezentaciju Srbije je pre dva dana završen Mundijal u Rusiji. Čudo protiv Brazila je izostalo, poraženi smo sa 2:0, ali je opšti utisak da smo svoju šansu propustili u meču protiv Švajcarske koji smo u poslednjim trenucima izgubili sa 2:1.

To je i ocena novog potpredsednika FSS Nenada Bjekovića, koji bez obzira na ovakav epilog nosi pozitivne utiske iz Rusije.

''Zaista je atmosfera bila sjajna. Sve je funkcionisalo kako treba, ali nažalost neke stvari na terenu nisu išre u našu korist. Pre svega tu mislim na rezultat meča Brazil-Švajcarska u 1. kolu Svetskog prvenstva.

Protiv Kostarike smo videli pravu Srbiju, ali ono što nam se dogodilo u meču sa Švajcarskom je bitno odredilo naš dalji život u Rusiji'', istakao je Bjeković u izjavi koju prenose ''Novosti''.

Razlog za zadovoljstvo je i afirmacija pojedinih mladih igrača, od kojih je posebno izdvojio štopera Nikolu Milenkovića, a da Srbija ima perspektivu potvrdio je legendarni Nemac Lotar Mateus koji je sa Bjekovićem uspešno sarađivao 2003. godine u Partizanu.

Sada su se ponovo sreli i zajedno ispratili utakmicu između Srbije i Brazila.

''Gledao sam utakmicu sa mojim prijateljem i bivšim trenerom Partizana Lotarom Mateusom. Bio je zadovoljan onim što je video od Srbije, koja realo nije mogla da se nadigrava sa Brazilom. Rekao mi je da ovaj tim ima veoma dobar potencijal'', otkrio je Bjeković.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Saturday, 30.06.2018
09:13

Kako sad to pri aste nam bajke kako smo ivrali fenomenalno protiv kostarike a ovde kazes realno nismo mogli da se nadigravamo sa brazilom kako to da je kostarika igrala fantasticno protv brazila? Opet nas zajebavate vazno je da stese vi lepoproveli u Rusiji sve o tudjem trosku pa sad pokusavate da zamazete oci navijacima i uspeva vam za divno cudo...